21 Ekim 2016 00:40 | Son Güncelleme: 21 Ekim 2016 00:40

''Futbolculara bunun nedenini soracağım!''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United'a yenildikleri 4-1'lik UEFA Avrupa Ligi maçı sonrasında kısa değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United'a yenildikleri 4-1'lik UEFA Avrupa Ligi maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

DİCK ADVOCAAT: "TEK İYİ BİR ŞEY ROBİN'İN GOLÜ"

Karşılaşmayı değerlendiren Dick Advocaat, "30 dakikalık bölümde görüntü fena değildi. İlk 30 dakikada maç dengede gitti, Manchester United daha fazla topa sahipti ama fazla pozisyon üretemediler. Manchester United'a karşı böyle goller yiyorsanız sonuç bu olur. İki ucuz penaltıyla geriye düştük. Üçüncü golde de hatamız var. Kendi işimizi zorlaştırdık. Üçüncü golde Pogba iyi vurdu ama topu biz verdik. Dördüncü golde maç bitti. Tek iyi bir şey var Robin 4-1 yapan golü attı. Yarın takımımızla her konu hakkında konuşmamız gerekiyor" dedi.

"FUTBOLCULARA BUNUN NEDENİNİ SORACAĞIM"

Cuma günü futbolcularla konuşacağını ve futbolcuların neden kötü oynadığını onlara soracağını belirten Advocaat, "Belki yarın (Cuma) oyuncularımızın kendi aralarında ve benimle konuşmaları iyi olacaktır. Normalde hep ben konuşuyorum, bazı oyuncuları görüyorum geçen sezon iyi durumdaymışlar ama bu sezon yeterince iyi değiller. Bunun sebebini bilmek istiyorum. Kaybedecek bir şeyimiz yoktu, oyuncuların takım halinde kalitelerini gösterecek fırsatları vardı. yarın neler olacağını görmek istiyorum. Onların benim yerime konuşması faydalı olacaktır" ifadelerini kullandı.

"YEDİĞİMİZ 3 GOLÜN KADROYLA ALAKASI YOK"

Kadro kalitesi nedeniyle yenilmediklerine vurgu yapan Advocaat, "Yediğimiz 3 golün kadroyla alakası yok. Tamamen bireysel hatalardan bu golleri yedik" açıklamasını yaptı.

"HALA GRUP HER ŞEYE AÇIK, İKİ MAÇ İÇERDE"

UEFA Avrupa Ligi'ndeki gelecekleri hakkında konuşan Hollandalı teknik adam, "Daha öncesinde ilk sıradaydık şimdi üçüncüydük. Belki haftaya, ikinci olabiliriz. Hala üç maçımız var ve iki maçı kendi sahamızda oynayacağız. Hala grup her şeye açık. Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil ama nasıl olduğu problem" diye konuştu.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar