23 Mayıs 2017 11:12 | Son Güncelleme: 23 Mayıs 2017 11:13

Galatasaray görüşmelere başladı

Galatasaray aradığı savunmacıyı İspanya’da buldu. Sarı-kırmızılı ekibin, Brezilyalı Santos için Valencia ile görüşmelere başladığı bildirildi. Arsenal’den Mertesacker ise yaşı nedeniyle yedekte.

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor'un isteğiyle lider özellikle iki stoper ararken Aderlan Santos'un hedefte olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yönetimin, Valencia'da forma giyen Santos'u renklerine bağlamak için İspanyol ekibi ile görüşmelere başladığı ifade edildi. Duran toplardan yenilen gollere bir son vermek isteyen Hırvat hocanın, 1.93 metre boyundaki futbolcunun mutlaka alınmasını istediği öğrenildi. Galatasaray'ın 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Santos'un bonservisi için ilk etapta 3 milyon euro önerdiği pazarlıkların süreceği bildirildi.

BRAGA'YA SERVET ÖDEDİ

Transfermarkt'te piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak görülen Brezilyalı stoper Braga takımından 9.5 milyon euro transfer bedeli karşılığında Velencia'nın yolunu tutmuştu. Galatasaray ve Valencia arasındaki görüşmelere İspanyol basını da sayfalarında geniş yer vermeyi ihmal etmedi. Bu arada Arsenal'den Per Mertesacker'in de sarı-kırmızılı yönetimin listesinde olduğu ama 32 yaşında olması nedeniyle yedek listede tutulduğu gelen haberler arasında.

Fotomaç

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ