25 Temmuz 2016 10:25 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2016 10:25

Galatasaray'da Bruma alarmı

Teknik heyet ve yönetim kalması adına uğraşıyor, Bruma ise gitmek için ısrar ediyor. 21 yaşındaki Portekizli yıldızın son yaptığı “Türkiye’de evden dışarı çıkmaya korkuyorum” şeklindeki açıklamaları şok etkisi yarattı.

Cim Bom’un oynadığı 3 hazırlık maçının hepsinde gol atan ve takımın en formda ismi olarak dikkat çeken Bruma bir türlü ikna edilemiyor.

Teknik direktör Riekerink’in mutlaka takımda kalmasını istediği ve birebir görüşmeler yaptığı yıldız kanat oyuncusu, Türkiye’de yaşanan gelişmelerden dolayı bir hayli endişeli. Portekiz basınına yaptığı son açıklamada, “Türkiye’deki durum beni endişelendiriyor. Evden dışarı çıkmaya korkuyorum. Daha 21 yaşındayım ve bu endişeyi yaşamak istemiyorum. Hata kulübün veya yöneticilerin değil” ifadelerini kullanmıştı. Yönetim ve teknik heyet her şeye rağmen Bruma’nın kalması için büyük çaba harcarken, Danimarka kampından sonra başarılı futbolcunun durumu kesinleşecek.

PSV çok istiyor

Bruma için Galatasaray’a en ciddi teklif PSV’den gelmişti. Hollanda kulübü bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim 8 milyon Euro’nun altındaki bir rakama kesinlikle Bruma’yı satmak istemiyor. Fanatik

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE