16 Ocak 2017 10:07 | Son Güncelleme: 16 Ocak 2017 10:38

Galatasaray'ın yeni transferini açıkladılar!

Kolombiya radyosu Antena, forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın, Deportivo Cali’nin genç oyuncusu Harold Preciado ile anlaştığını açıkladı.

Lukas Podolski’nin durumuna göre bir forvet oyuncusu almak konusunda kararlı olan Galatasaray, şartları çok zorlayacak gibi görünmese de, alternatif isimlere yönelmişti. Sarı- Kırmızılılar’ın gündemine gelen oyuncunun, Kolombiya’nın Deportivo Cali Takımı’nda forma giyen Harold Preciado olduğu bildirildi.

İstanbul'a gelmesi an meselesi

Kolombiya radyosu Antena’nın haberine göre Cim Bom, 22 yaşındaki forvet oyuncusunun transferi konusunda büyük bir gelişme kaydetti ve arada artık sadece ufak pürüzler kaldı. Bunların da çözülmesi sonrasında Preciado’nun, İstanbul’a gelmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

Tanıma uyuyor! 

Genç oyuncunun kulübünün, bu futbolcunun bonservis bedelini 3 milyon Euro olarak belirlediği gelen haberler arasında. Levent Nazifoğlu da, “Santrfor konusunda bir düşüncemiz var. Bu oyuncu Adebayor tarzı değil. Genç bir isim olacak” sözleriyle bir anlamda 22 yaşındaki Preciado’yu tanımladı

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE