23 Nisan 2017 20:45 | Son Güncelleme: 23 Nisan 2017 20:54

Gaziantepsporlu Rajtoral intihar etti

Gaziantepspor forması giyen Frantisek Rajtoral evinde intihar etti.

Kimsenin olmadığı bir sırada intihar eden Rajtoral'ın evinde kendini tavana asarak intihar etti. Antepia'da oturan Rajtoral,komşularının şüphelenmesi üzerine polis çağırması sonucu evine girildiğinde tavanda asılı vaziyette bulunduğu görüldü. Şok intihar Gaziantepspor camiasını yasa boğdu.

BAŞKAN İBRAHİM KIZIL'DAN AÇIKLAMA

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, iddiaları Sporx'e doğruladı: "Ben de şimdi öğrendim. Malesef doğru bir haber. Savcı ve polisler kapıyı açıyorlar, hayatını kaybettiği doğru malesef. Bugünkü antrenmana gelmemiş, evine gidip bakmışlar. Ben de kulüp personelinden aldım bilgiyi. Çok şen, çok düzgün, süper bir çocuktu. Hiç problemi yoktu. Neden olduğunu gerçekten ben de bilmiyorum. Çok üzgünüm."

RAJTORAL KİMDİR?
 
31 yaşındaki Çek futbolcu Frantisek Rajtoral, 1986 yılında Çek Cumhuriyeti’nin Pribram kentinde dünyaya geldi. Sağ bek pozisyonunda oynayan Rajtoral, 13 kez Çek Cumhuriyeti Milli Takımı formasını giydi. Pribram genç takımlarında futbola başlayan Rajtoral, Çek Cumhuriyeti’nde Banik Ostrava ve Viktoria Plzen takımlarında forma giydi. Bir dönem Almanya’nın Hannover 96 takımında da kiralık olarak forma giyen Rajtoral, 2016 yılının Ağustos ayında Gaziantepspor’a transfer olmuştu. 

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ