16 Temmuz 2018 13:50 | Son Güncelleme: 16 Temmuz 2018 17:35

Giuliano'dan transfer açıklaması! 'Bana teklif gelmedi'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, yeni sezon öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, yeni sezon öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli oyuncuü, basında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. İşte açıklamaları...

"ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ"

Gerçekten çok yoğun çalışıyoruz. Günde çift idman yapıyoruz, idmanlar çok yoğun geçiyor. Gerek fizik, gerek teknik, gerek taktik gerekse de mental olarak hazırlıklarımız sürdürüyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapabilmek için çok çalışıyoruz.

"MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYINCA ÜZÜLDÜM"

Futbolda mutlu anlar olduğu kadar hayal kırıklıkları da oluyor. Milli takıma alınmadığım için çok üzüldüm. Ancak Fenerbahçe'de kariyerimin her anlamda en iyi ikinci sezonunu geçirdiğim için mutluyum. Taraftar olarak destekledim Brezilya'yı. Dünya Kupası'nı kazanmayı çok istiyorduk. Bu turnuvadan büyük dersler çıkarmalıyız. Bu da beni daha sporcu oalrak daha olgun bir duruma getirmiş oldu.

"DAHA İYİ OLMAK İSTİYORUM"

Tabii ki yeni sene, yeni bir mücadele demektir. Benim de hedefim bir önceki seneden daha iyi olmaktır. Bunun için konsantreyim çok iyi çalışıyorum. Yeni bir hocamız var yeni bir yapının içindeyiz. Kolektif olarak siteme adapte olursak performansım artacaktır. Performansımın daha iyisine çıkmak istiyorum.

"BANA TEKLİF GELMEDİ"

Brezilya'dan ve Almanya'dan teklifler olduğunu ben de sosyal medyadan takip ettim. Hiçbir kulüp ile iletişime geçmedim. Menajerim de benim gibi hiç.bir takım ile iletişimde olmadı. Kafamda ayrılmak yok. Fenerbahçe'de çok mutluyum ve çok güzel bir yıl geçirdim. Burada devam etmek istiyorum.

"TARAFTAR 12. ADAMIMIZ"

Taraftarlarımız bizi cesaretlendiriyor. Taraftar bizim 12. adamımız. Taraftarımız ile yakın olduüğumuz zaman daha başarılı olma ihtimalimiz artıyor. Bizi destekleyip teşvik etsinler. Başarıya ancak birlikte ulaşabiliriz. Geçen sene kamp döneminde ben yoktum. bu sene çok güzel gidiyor. Burada şartlar çok iyi iyi çalışmak için ter türlü şarta sahibiz burada.

(Sporx)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU TOUR OF TÜRKİYE!
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar