28 Mayıs 2016 10:46 | Son Güncelleme: 28 Mayıs 2016 10:47

Gönül'den imza çok yakın

Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasında ipler kopma noktasında. Kartal, her konuda anlaştığı tecrübeli oyuncudan KAP bildirimi için haber bekliyor.

ŞAMPİYON Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlatmak üzere… Siyah-Beyazlılar, F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren ve ön protokol imzaladığı Gökhan Gönül'ün transferini büyük oranda bitirdi. Antalya'daki Ziraat Türkiye Kupası finalinde tecrübeli sağ bek ile F.Bahçe arasındaki ipler artık kopma noktasına geldi. Sarı-Lacivertliler, Gökhan Gönül'den yıllık ücretinde indirim istedi. Ama 31 yaşındaki oyuncu, buna yanaşmadı. Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu konuda hiç görüşmemesi üzerine "İstenmediğim yerde kalmak" diyerek resti çekti.

SOMUT ADIM GELMEZSE GİDER

Eğer Aziz Yıldırım, gelecek hafta başına kadar tecrübeli oyuncu için somut bir adım atmazsa, iş bitecek. Gökhan Gönül'ün F.Bahçe kariyeri sona erecek. Beşiktaş yönetimi ise 31 yaşındaki oyuncudan haber bekliyor. Gökhan Gönül, "Geliyorum" dediği anda Siyah-Beyazlılar, transferi KAP'a bildirecek. Tecrübeli sağ bekin Beşiktaş ile 2+1 yıllık kontrata imza atacak.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer