28 Ekim 2016 14:15 | Son Güncelleme: 28 Ekim 2016 14:16

Igor Tudor'dan Fenerbahçe açıklaması

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Kardemir Karabükspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Igor Tudor gözetiminde yapılan antrenmana sakatlığı süren Alexe katılmazken Kokalovic takımdan ayrı çalıştı.
 
Antrenmanın bitiminde açıklama yapan Igor Tudor, Fenerbahçe'nin ligin en iyi takımlarından biri olduğunu belirtti, "Büyük bir camia ve büyük taraftarları var. Büyük maçların motivasyonu ayrı oluyor.  İstanbul'da bizi zor bir maç bekliyor. Maçta elimizden geleni yapacağız, iyi hazırlanıyoruz" dedi.  Fiziksel olarak çok iyi durumda olduklarını ifade eden Tudor, şöyle devam etti:
 
"Çok iyi çalışıyoruz, iyi antrenmanlar yapıyoruz. Taktiksel anlamda da iyi aşamalar kaydediyoruz, iyi yoldayız. Geçen hafta kaybetmemize rağmen takımımda çok iyi şeyler gördüm. Bu hafta da onları tekrarlamak istiyoruz. Oyuncularımdan bu hafta iyi bir performans bekliyorum."

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer