26 Mart 2017 00:25 | Son Güncelleme: 26 Mart 2017 00:26

Hükümetten Galatasaray'a uyarı! 'Alınan karar...'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'da üyelikten çıkarılmaması hakkında konuştu.

Galatasaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen üyelerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten çıkarılmamasına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan tepki geldi.

Kararın düzeltilmesi gerektiğini vurgulayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "(FETÖ/PDY ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün Galatasaray Kulübünden ihraç edilmemesi) Alınan karar konusunda Galatasaray Yönetim Kurulu ivedi şekilde bir düzeltmeye gitmelidir. Çünkü ülkemize, devletimize ihanet edenlerin ülkemizin köklü kurumları ve kulüplerinde işi yoktur." şeklinde konuştu.

Genel kurulda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi ise oy çokluğuyla reddedildi. Oylamada Zekeriya Öz, Şahabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli'nin üyelikten çıkartılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler