24 Mayıs 2017 18:26 | Son Güncelleme: 24 Mayıs 2017 18:27

İngilizlerden Swansea kulübüne 'satın' mesajı

Galatasaray'ın bir numaralı transfer hedefi Bafetimbi Gomis için İngilizlerden ''Satın'' mesajı geldi.

Galatasaray'ın gündemindeki golcü Gomis için İngilizlerden mesaj! Bu sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçiren ve bonservisi Swansea City'de bulunan Gomis için İngilizlerden ''Satın'' mesajı geldi.

Galatasaray'ın forvet adayları arasında ilk sırada yer alan ve Igor Tudor'un da çok istediği Bafetimbi Gomis'i İngilizler satmaya sıcak bakıyor. Galler basını da Galatasaray'ın Gomis'e ilgisine yoğun ilgi gösterirken, yıldız oyuncunun geleceğiyle ilgili bir anket de yapıldı.

'Swansea City, Gomis konusunda ne yapmalı?' şeklindeki soruya katılanların çok büyük çoğunluğu, golcü oyuncunun satılması gerektiğini belirtti. Ankete katılanların %79'luk kısmı Gomis için ''Satılsın'' derken, sadece %18'lik kısım Gomis için Swansea City'de ''Kalsın'' dedi. Ankete katılanların %3'ü ise Gomis'in yeniden kiralanması yönünde oy kullandı.

Gomis, 2015/2016 sezonunda Swansea City formasıyla beklenen performansı gösterememiş ve bu sezon kiralık olarak Marsilya'ya gönderilmişti. Golcü oyuncu Marsilya'da eski günlerine geri döndü ve 31 maçta 20 gole imza attı.

MARSİLYA CEPHESİ KALMASINI ÇOK İSTİYOR

Galatasaray'a satılması gündemde olan Gomis hakkında konuşan Thauvin, ''Kesinlikle onun kalmasını istiyorum. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Takım içinde çok değerli bir rolü var. Özellikle gençler üzerinde... Benim olgunlaşmamı ve iyi bir oyuncu olmama çok yardım etti. Ona bu yüzden çok teşekkür ederim. Tabii ki onun Marsilya'da kalmasını istiyorum ve bunu ona söyledim. Bunu saklamıyorum, çünkü ona çok ihtiyacım var'' dedi.

31 yaşındaki Gomis'in 2018 yılına kadar Swansea City ile sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE