21 Haziran 2018 10:09 | Son Güncelleme: 21 Haziran 2018 10:10

İşte Beşiktaş'ın yeni 10 numarası

Beşiktaş, Tunus Milli Takımı'nın 10 numarası Wahbi Khazri'yi transfer etmekte kararlı. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu transferin hızlı bitmesi için rapor verdiği belirtildi. Khazri'yi iki yıllığına kiralamak isteyen Siyah-Beyazlı kurmaylar İngilizler'e satın alma opsiyonu ve bir sonraki satıştan pay teklif edecek.

Transferde yavaş yavaş somut adımlar atmaya hazırlanan Beşiktaş'ta, 10 numara pozisyonu için en güçlü adaylardan biri olan Wahbi Khazri için temaslar sıklaştı.

Şu anda Tunus Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda yer alan ve İngiltere'ye karşı forma giyen 27 yaşındaki oyuncunun transferinin hızlandırılması için teknik direktör Şenol Güneş'in yönetime rapor verdiği öğrenildi.

İngiltere maçında 85 dakika oyunda kalan Khazri'nin 10 numara olmasına karşın mücadeleci futbolunu beğenen Güneş'in takım oyununa uygun bir isim olduğu için de olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

24 MAÇTA 9 GOL, 2 ASİST

Bonservisi Sunderland'de olan ancak geçtiğimiz sezonu Rennes takımında kiralık olarak geçiren Khazri, özellikle attığı gollerle dikkat çekti. Ligdeki 24 maçta 9 gol atıp, 2 de asist yapan Tunuslu oyuncunun da Dünya Kupası'nın ardından Beşiktaş'a imza atmaya sıcak baktığı öğrenildi. Sunderland'den Khazri'yi iki yıllığına kiralamak isteyen Siyah-Beyazlı kurmaylar İngilizler'e satın alma opsiyonu ve bir sonraki satıştan pay teklif edecek. (Habertürk)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı