25 Temmuz 2016 11:25 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2016 11:25

Jose Sosa'da sürpriz gelişme!

Kadro dışı kalan Arjantinli “Eşim, İstanbul’daki bombalama olayları ve darbe teşebbüsünden çok etkilendi. Artık Türkiye’de kalamayız” dedi.

Beşiktaş ile ipleri koparan ve Avusturya kampını bırakıp İstanbul’a dönen Sosa’nın bu kararı almasında hayat arkadaşının rol oynadığı ortaya çıktı... Teknik Direktör Şenol Güneş’in, mazeretler ortaya sürerek idmanlara çıkmaması nedeniyle kadro dışı bıraktığı Arjantinli yıldızın, takım arkadaşlarına dert yandığı ve “Eşim uzun süredir şikayetçi. İstanbul’da kalmak istemiyor” dediği öğrenildi.

KOLAYLIK BEKLİYOR

Yönetimin kendisi için her türlü fedakarlığı yaptığını ifade eden Sosa, bonservisinde indirim beklediğini ve rakamın en iyi seviyede 3 milyon Euro’ya kadar indirilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi...? Yönetimin benim için yaptıkları ortada, onlar hep yanımda oldu. Fakat benim için istenilen bonservis ücreti yüksek. Takımın şampiyon olması için ben de büyük fedakarlıklar yaptım.

İKNA EDEMEDİM

Yönetimden gereken yardımı yapmasını istiyorum. Bonservisimde indirim istemeye hakkım var. 3 milyon Euro makul rakam. Eşim, İstanbul’daki bombalama olaylarının ardından yaşanan darbe teşebbüsünden çok etkilendi.? Kendisini ikna etmek ve burada kalmak için çok çaba sarfettim. Ama hayat arkadaşım, “Ya ben, ya da Beşiktaş. Ailen ile Beşiktaş arasında tercih yapacaksın” dedi. Bu aşamada, siyah beyazlı formayı giymem imkansız. Hürriyet

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE