22 Ocak 2017 21:18 | Son Güncelleme: 22 Ocak 2017 21:19

Kadıköy'de tartışmalı penaltı kararı!

Fenerbahçe - Başakşehir maçında Fernandao yerde kaldı, maçın hakemi Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Fernandao, penaltıdan yararlanamadı. İşte eski hakemlerin penaltı yorumları...

Fenerbahçe - Başakşehir mücadelesinde Fernandao'nun içinde olduğu tartışmalı bir pozisyon yaşandı ve Fernandao penaltı kaçırdı.

Karşılaşmanın 74. dakikasında ceza alanı içinde Eren Albayrak ile ikili mücadeleye giren Fernandao yerde kaldı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım beyaz noktayı göstererek penaltı kararı verirken, Başakşehirli oyuncuları itirazlarda bulundu.

Mücadelede 1-0 önde olan Fenerbahçe'de topun başına Fernandao geldi. Brezilyalı oyuncu vuruşunda kaleci Volkan Babacan'ı geçemedi.

FERNANDAO 2. KEZ PENALTI KAÇIRDI

Jose Fernandao, Süper Lig kariyeri boyunca 15 kez penaltı vuruşu kullandı ve sadece iki tanesini kaçırdı. Öte yandan Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de 6. kez penaltı kazandı ve ilk kez ağları bulamamış oldu.

DENİZ ÇOBAN: "BÜLENT YILDIRIM İÇİN ŞANSLI DAKİKA"

Öte yandan Bülent Yıldırım'ın hatalı karar verdiğini düşünen eski hakem Deniz Çoban, penaltının kaçmasının ardından, "Hakem Bülent Yıldırım için şanslı dakika!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

MUSTAFA ÇULCU: "KOMİK BİR PENALTI DÜDÜĞÜ"

MHK eski başkanı Mustafa Çulcu ise şu ifadeleri kullandı: "İki futbolcunun da karşılıklı birbirlerine yaptığı eşdeğer hareket var ortada. Bu bir ikili mücadeledir. Komik bir penaltı düdüğü çalındı. Ya kurallar değişti ya da bizim haberimiz yok.

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU