25 Temmuz 2016 11:19 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2016 11:20

Kartal’dan 2. Adriano seferi

Barcelona’dan Adriano Correia’yı renklerine bağlayan Beşiktaş gözünü bu kez forvete çevirdi. Başkan Fikret Orman’ın Milan’ın Sambacı yıldızı Luiz Adriano için İtalyan ekibiyle pazarlık masasına oturacağı öne sürüldü.

Beşiktaş forvet transferine yoğunlaştı. Alman futbolcu Mario Gomez'in yeni sezonda takımda olmayacağını açıklamasının ardından harekete geçen Siyah- Beyazlı yönetim gözünü bu kez yeni sezonda İtalyan kulübü Milan'da şans bulması zor olan Luiz Adriano'ya çevirdi. Önce Loic Remy için Chelsea ile pazarlık masasına oturan yönetim İngiliz kulübünün kiralamaya yanaşmaması nedeniyle bu transferi askıya almak zorunda kalmıştı. Bu gelişmenin ardından Kartal bu kez Milan'la Adriano için masaya oturdu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği bu transfer için Milan'a 4 milyon Euro bonservis bedeli önerildi. 

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Luiz Adriano'nun Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve Milan'da şans bulamayacağını bildiğinden Siyah-Beyazlı takıma gelmek istediği ortaya çıktı. Fikret Orman'ın İtalya'da Milan ve futbolcunun menajeriyle bir araya gelerek bu transferi bitirmek istediği öğrenildi. Şenol Güneş'in bir an önce forvet transferinin bitirilmesini istediği gelen bilgiler arasında... (Takvim)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar