15 Eylül 2018 00:09 | Son Güncelleme: 15 Eylül 2018 00:10

Kemal Özdeş: Devre arasında gerginlik oldu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Galatasaray maçı sonrası konuştu. İşte Kemal Özdeş'in sözleri...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetle ilgili konuşan Kemal Özdeş, "Yediğimiz ilk gol ve daha sonrasında bir şeyi kaybetme duygusu bu skora neden oldu. İlk golün hemen arkasından ikinci golü yedik. Kendi oyunumuzu oynama düşüncemizi yitirdik." dedi.

"ONLARIN STRATEJİK YAPTIĞI BİR ŞEY"

Galatasaray'ın karşısında sakinliklerini koruyamadıklarının altını çizen Kemal Özdeş, "Finallerde iyi işler yapabilseydik, ilk yarıda daha farklı bir durum ortaya çıkabilirdi. Golü yediğimiz ana kadar ikinci yarıda işler istediğimiz gibiydi. Devre arasında gerginlik oldu, onların stratejik olarak yaptığı bir şey. Oyuncularıma sakin olmamız gerektiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

"YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ, DERS ÇIKARACAĞIZ"

Sözlerine devam eden Kemal Özdeş, "Faulde tartışma oldu, bu konsantrasyon kaybına neden oldu. Bunun olmaması gerekiyordu. Takımım kazanmak için oynadık ama ikinci golden sonra her top atak oldu. 4'te 4 de yapan da bu oyuncular. Yeniden başlayacağız, bunu yapabilecek güçteyiz. Buradan ders çıkaracağız. Duyguyu yönetmenin dersini çıkaracağız. Bence bugün Galatasaray bunu çok iyi kullandı. Galatasaray bugün kazanmayı hak etti. Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar diliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz