25 Ağustos 2016 10:33 | Son Güncelleme: 25 Ağustos 2016 10:34

Lass Diarra transferinde son durum

Diarra'yla anlaşan Galatasaray, yeni başkanın sert tavrıyla karşılaştı. Lass'a rest çeken ve indirime yanaşmayan Ilya Gerkus, transferi oldukça zora soktu.

Galatasaray, ön libero sorununu çözmek için Lassana Diarra'dan haber beklerken, Fransız yıldızın durumu arap saçına döndü. Lokomotiv Moskova ile 10 milyon euroluk ceza krizi yüzünden Galatasaray'a gelemeyen Fransız ön libero için yönetim, 2 günlük bir süre verdi...

Eğer yarın akşama dek Lassana Diarra sorununu kendi çözemezse, Aslan B planına geçecek ve maliyeti düşük ön libero ile golcü transferine odaklanacak. Peki Diarra'da son durum ne? İşte detaylar:

İKNA EDİLMESİ ZOR BİR ADAM!

*3 ay önce yeni sezon planlamasında ön liberoya Diarra ismi yazıldı... Görüşmeler yapıldı. Lass, 2 milyon euro ekstra imza parası istedi. Galatasaray da beklemeye geçti.

*Yönetim imza parasını ödemeyi kabul etti ama 15 Temmuz'da hain darbe girişimi oldu. Diarra, eşinin baskısıyla sıcak bakmadı.

*10 gün sonra Diarra ve eşi ikna edildi. İş 10 milyon euroluk cezaya geldi. Galatasaray, "Yarısını veririz" dedi.

*Diarra, Lokomotiv ile görüştü. Ancak Zenit'ten transfer yeni başkan Ilya Gerkus, Demir Lady Olga gibi değildi. İzin vermedi.

"YARIN AYRILIRSA ŞAŞIRMAM"

Marsilya Teknik Direktörü Franck Passi, Diarra'nın transferine yeşil ışık yaktı: "Ben kendisiyle konuştum. Bu benimle onun arasında kalacak. Her şey açık ve net. Eğer yarın ayrılırsa bu bir sürpriz olmayacak. Ancak transferin detaylarını sportif direktörümüze sorun.

Akşam

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler