28 Ağustos 2016 11:43 | Son Güncelleme: 28 Ağustos 2016 12:14

'Bizi gerizekalı yerine koydukları kesin!'

Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, Galatasaray'ın Akhisar'ı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

İşte Mehmet Ayan'ın Vatan Gazetesi'ndeki o yazısı:

MANİSA’NIN zemini diye başlayan kaçıncı yazı acaba? Vazgeçtim artık sorunlu/sorumlu aramaktan... Bizi gerizekalı yerine koydukları kesin! Önce Akhisar’dan başlamalı. Çünkü 205 saniyede 3 duran top ve 1 gol buldular. Sonrasında 2.yarının bir 10 dakikasındaki oyunları ve sonrasındaki çözülüşleri... Sadece Soner notunu düşmeliyim. 92 doğumlu A milli takım görmüş Soner’in iyi oyunu “çıkışa” dönerse, lider karakteri kazanmasının da yardımıyla sene sonunda kendisine İstanbul yolunu açar! 
 
G.SARAY ise muhteşem oynadı. Geçen haftanın oynamadan kazananı, bu hafta aslanlar gibi oynayarak nefis bir galibiyet elde etti. Sneijder baktı ki takımda lider mider yok aldı sazı eline. Döktürdü, oynadı, oynattı; maçın adamıydı. İlk yarıda 43 dakika sadece G.Saray var idiyse maçta, onun liderliği nedeniyledir. Attığı şutlar, Eren ile uyumu harikaydı. Yetmedi, asist de yaptı. Eren olağanüstü vurdu kafayı. O da kendine yapılan kaliteli servisler kadar, servis de yapmayı denedi; becerdi. 
 
BRUMA’NIN KALİTESİ
 
55’E kadar baş döndüren Eren, o saat başı dönünce oyundan çıktı; G.Saray’ın da 7-8 dakika başı döndü. 63’te gelen üç paslı golle maçı çevirdi sarı-kırmızılılar. Kalan bölümde gerek skoru koruma arzusu, gerekse 4-6-0’a dönüldüğü için ileride top tutamama sebepleriyle Akhisar atakları olsa da maçı kazandı. 2 ve 3. gol takımın hem set, hem de açık alanda kartları olduğunun kanıtı. 
 
SADECE 2 küçük not. Birini herkes biliyor SELÇUK (Josue geldi)! Öteki ise Bruma ile set oyunu oynanmıyor; göstergesi 2. goldeki olağanüstü toplu koşu kalitesi ve 3. gol...  İlk 11’de kullanılmadığı zamanlar da olabilir, ondan yararlanmanın birden fazla yolu bulunuyor. 

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE