23 Haziran 2017 10:59 | Son Güncelleme: 23 Haziran 2017 11:00

Maicon'un Rio de Janeiro'ya gittiği ortaya çıktı

İstanbul'a gelip Galatasaray'la anlaşmaya varması beklenen Maicon'un Sao Paulo'dan Rio de Janeiro'ya gittiği belli oldu.

Maicon transferinde sözleşme detayları ortaya çıktı. Galatasaray'ın her konuda anlaştığı ve işi imzaya kalan Brezilyalı futbolcu dün menajeriyle bir araya gelmek üzere Sao Paulo'dan Rio de Janeiro'ya gitti. 

Rio'da Carlos Leite ile, masanın üzerine koydukları Galatasaray ile yapılacak anlaşmayı görüşen 28 yaşındaki futbolcu, "Menajerimle sözleşmedeki son detayları ayarlıyoruz" mesajı paylaştı. Brezilya'dan sarı-kırmızılıların yapacağı ödeme planına dair de bilgiler geldi. 

Buna göre bonservis 7+1 milyon euro olacak.  Galatasaray bu paranın 3.5 milyon eurosunu peşin ödeyecek, geri kalan kısım ise taksitlere bölünecek. Oyuncu 5 yıllık imza atacak. Sao Paulo Futbol Direktörü Vinicius Pinotti, futbolcunun kendisine Avrupa'da oynamak istediğini ilettiğini, bunun üzerine Galatasaray'ın teklifini kabul ederek önünü açtıklarını belirtti. 

Öte yandan Brezilya'da bazı siteler oyuncunun transferinin sadece sağlık kontrolüne kaldığını, pazar gününe kadar imzayı atmış olması beklenen futbolcunun hafta başında Türkiye'ye geleceğini yazdı.

(Skorer)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı