21 Ağustos 2017 13:11 | Son Güncelleme: 21 Ağustos 2017 13:12

Manchester United scoutu, Yusuf Yazıcı ve Alper Potuk'a hayran kaldı

Dün gece Fenerbahçe - Trabzonspor maçını yerinden takip eden M.United scoutu Kevin Stonehouse, Yusuf Yazıcı ve Alper Potuk'la ilgili bol bol not aldı.

Jose Mourinho yönetiminde Premier Lig’deki şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Manchester United, bir yandan da dünyanın dört bir yanında yetenek avında... İngiliz ekibinin gözlemcilerinden Kevin Stonehouse’un bu haftaki adresi Türkiye oldu. Kasımpaşa-Beşiktaş ve Osmanlıspor-Galatasaray maçlarını izleyen Stonehouse, dün de Kadıköy’deydi.

Artık ManU’nun radarında

İzlediği ilk iki maçta kulübü için aradığı yeteneği bulamayan Kevin Stonehouse’u heyecanlandıran isim Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı oldu. 20 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe karşısında etkili bir futbol sergilerken Olcay Şahan’ın golünde asist yaptı. Yusuf, 63. dakikada yerini Onazi’ye bıraktı. Stonehouse, hayran kaldığı Yusuf Yazıcı için, “Topla çok hareketli bir oyuncu. Ne yaptığını bilen, futbol zekası yüksek, harika bir çocuk” değerlendirmesini yaptı. Yaz döneminde birçok kulübün radarına giren Yusuf böylece Manchester United’ın da dikkatini çekmiş oldu.

Alper’i de beğendi

Kevin Stonehouse’un Fenerbahçe’den beğendiği tek isim ise Alper Potuk oldu. İngiliz futbol adamı, takımının tek golünü kaydeden ve 90 dakika sahada kalan 26 yaşındaki oyuncunun enerjik ve çok teknik olduğu değerlendirmesini yaptı.

Fanatik

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE