27 Haziran 2016 17:12 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 17:13

Menajeri açıkladı! Beşiktaş ve Fenerbahçe yarışıyor

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü Gustavo Gomez için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu ortaya çıktı.

Yaz transfer döneminde neredeyse tüm transferlerde karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Fenerbahçe, bir oyuncu için daha yarışa girişti.

TEMSİLCİSİ AÇIKLADI

Paraguaylı savunma oyuncusunun temsilcisi Agusto Paraja, "Gustavo için Fenerbahçe'den teklif aldık" dedi.

İLK TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN GELDİ

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Paraja, "Beşiktaş'la görüşme halindeyiz. Bize Türkiye'den ilk teklif Beşiktaş'tan geldi. Beşiktaş için beni sayısız kişi aradı. Bir sonuca ulaşmış değiliz; çünkü önce Lanus'la anlaşmaları gerekiyor. Sonrasında Fenerbahçe de bize teklifte bulundu. Onlarla da temasımız devam ediyor. Lanus'la anlaşırlarsa bizim taleplerimiz belli. Bu çerçevede fikrimizi söyleriz. Valencia ve Lazio da Gustavo için bizimle temasa geçti; ayrıca Lanus'la görüşüyorlar. Kulüpler bütçelerine göre karar verecek. Biz de kendi açımızdan en iknâ edici olanı seçeceğiz. Türk kulüpleri de olur, neden olmasın. Ancak şu anda bunun ötesinde bir yorum yapamam" dedi.

VALENCIA VE LAZIO DA İSTİYOR

Arjantin kulübü Lanus, başarılı savunmacı için 7 milyon Euro istiyor.

Agusto Paraja, "Son söyledikleri rakam 7 milyon Euro'ydu; ancak ben bunun daha altında bir fiyata anlaşılabileceğini düşünüyorum. Tabii ki bu benim kişisel fikrim. Oyuncum kendini ispatladı. Kulübün taleplerinin yüksek olması normal. Lanus'la anlaşan kulüplerden bir tanesini tercih edeceğiz"

Fotomaç

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN