20 Ocak 2017 19:30 | Son Güncelleme: 20 Ocak 2017 19:31

Mourinho: Dünyanın en iyi sağ beki Valencia

İngiltere Premier Lig'de iyi bir form yakalayan Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, sözleşme yeniledikleri Antonio Valencia'nın dünyanın en iyi sağ beki olduğunu söyledi.

Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, Antonio Valencia'yı dünyanın en iyi sağ beki olarak gösterdi. United ile sözleşmesini bir yıl daha uzatan Valencia hakkında konuşan Portekizli teknik adam, ''Bu bir ödül değil. Benim bakış açımla böyle görmüyorum. Bulabileceğiniz en iyi sağ bek bizde. Dünyada Antonio Valencia'dan daha iyi bir sağ bek yok. En iyisini bizde tuttuk. Böyle iyi bir futbolcu ve iyi bir kişiye sahip olmamız büyük bir ayrıcalık.'' şeklinde konuştu.

SAĞ AÇIK OLARAK TRANSFER EDİLMİŞTİ

Manchester United'ın yükselen form grafiğinde ilk 11'de oynamaya başlayan Antonio Valencia, bu sezon United formasıyla Premier Lig'de 18 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

2009 yılında Wigan'dan 18.9 milyon Euro'ya transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, sağ açık olarak transfer edilmişti. Ekvadorlu futbolcu, son yıllarda sağ bek pozisyonuna geçmişti ve daha iyi bir performans sergilemeye başlamıştı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE