19 Mart 2018 08:39 | Son Güncelleme: 19 Mart 2018 08:42

Mustafa Cengiz'den Soldado'ya ağır sözler

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, Soldado’nun ceza sahasında Serdar’la girdiği mücadelede yaptığı harekete, “Böyle sahtekarlık olmaz!..” dedi.

G.SARAY Başkanı Mustafa Cengiz, 0-0 biten Fenerbahçe derbisi sonrası yayıncı kuruluştan maçın önemli pozisyonlarını izledi. Cengiz, “Tamam biz çok pozisyona girdik ama onlar da girdi. Bunu kabul edelim” yorumunu yaptı. Soldado’nun ceza alanı içindeki hareketini izleyen Başkan Cengiz, “Bu olmadı. Böyle sahtekarlık olmaz” dedi ve ekledi “Maçın hakemi süperdi. Her iki taraf için de önemli kararlar verdi. Hakem için söylenecek hiçbir şey yok. İyi yönetti!” yorumunda bulundu.

SİNİRLENDİLER

Öte yandan stat çevresinde protesto olduğu için çıkmaları engellenen Galatasaraylı Yöneticiler sinirlendi. Bir anda kalkarak çıkış tüneline doğru yürüdüler. Başkan Cengiz giderken kendisine kulübün borçları ile ilgili soru yönelten bir taraftara, “Biz UEFA’ya gittik ve Galatasaray dahil tüm takımlara 5 yıl süre vermelerini istedik. Çünkü bu borçları hemen ödeyecek ne bütçemiz var ne de gücümüz. Sadece bizim için değil tüm kulüpler için bunu söyledik” cevabını verdi.

(Akşam)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan