24 Mayıs 2017 18:15 | Son Güncelleme: 24 Mayıs 2017 18:16

Neven Subotic'e yeni talip! Ayrılık sinyali...

Sezonu kiralık olarak Köln'de tamamlayan ve Borussia Dortmund'dan ayrılması beklenen Neven Subotic'e Bundesliga ekiplerinden Hamburg da talip oldu.

Sezonu Köln'de kiralık olarak tamamlayan Neven Subotic Bundesliga'da mı kalacak? Zaman zaman adı Galatasaray ile de anılan Neven Subotic, Hamburg'un gündemine geldi.

Alman basınına yansıyan haberde, Bundesliga'da gelecek sezon güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Hamburg'un stoper bölgesi için ilk hedefinin Subotic olduğu belirtildi. Hamburg Teknik Direktörü Markus Gisdol da 28 yaşındaki oyuncunun transferine sıcak bakıyor.

Borussia Dortmund ile 2018 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen, daha fazla oynamak istediği için Subotic'in sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TUCHEL DE AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel de geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Subotic'in ayrılmasına açık kapı bırakırken '' Gelecekte neler olacağını birlikte karar vereceğiz. Durumu takımda nasıl bir rol oynamak istediğiyle de ilgili. Eğer beklentilerimiz birbirini karşılamazsa yine farklı bir yol izleyeceğiz'' ifadelerini kullanmıştı.

Subotic sezonun ikinci yarısında kiralandığı Köln formasıyla 12 maçta görev yaptı. (Sporx)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar