20 Ekim 2016 19:47 | Son Güncelleme: 20 Ekim 2016 22:21

Osmanlıspor avantajı koruyamadı!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Osmanlıspor, İspanyol takımı Villarreal ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Osmanlıspor, İspanyol takımı Villarreal ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Osmanlıspor - Villarreal maçı! Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda lakabı "Sarı Denizaltı" olan İspanyol ekibi Villarreal'i ağırladı. Osmanlı Stadı'nda oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

İLK YARIDA RAUL RUSESCU FIRTINASI

Temsilcimiz Osmanlıspor, 23 ve 24. dakikalarda Raul Rusescu'nun attığı gollerle Villarreal karşısında 2-0 öne geçti. İlk golün ardından saniyeler sonra ceza sahası dışından harika bir gole imza atan Rusescu, Villarreal'i şoka uğrattı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

MEHMET GÜVEN ATILDI, HAKAN ARIKAN PENALTIYI KURTARDI

İkinci yarıda Villarreal daha tempolu ve istekli bir oyun ortaya koydu. Osmanlıspor ise kotrataklarla üçüncü golü aradı. Ancak 53. dakikada Mehmet Güven, Alexandre Pato'ya ceza sahası içerisindeki müdahalesi sonrasında kırmızı kart görürken, İsrailli hakem Liran Liany penaltı noktasını gösterdi.

VİLLARREAL'DE ESKİ DOST N'DİAYE DÜŞMEN OLDU! 

Villarreal'de Bruno Soriano penaltı kullandı ama Hakan Arıkan gole izin vermedi. Hakan'dan seken topu savunma kornere gönderdi. Penaltıdan saniyeler sonra korneri kullanan Villarreal'de Eskişehirspor ve Bursaspor'da forma giymiş olan Alfred N'Diaye topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

ALEXANDRE PATO'YU DURDURMAYINCA...

Farkı bir indiren Villarreal, Osmanlıspor'un 10 kişi kalması nedeniyle oyunu her geçen dakika temsilcimizin yarı sahasına daha çok yıktı. Savunmada direnç göstermeye çalışan Osmanlıspor, 74. dakikada Alexandre Pato'yu durdurmayınca skor 2-2 oldu. Karşılaşmanın kalan bölümünde Osmanlıspor zaman zaman öne geçecek fırsatlar bulmasına rağmen toplu ağlara gönderemedi ve Ankara'da puanlar paylaşıldı.
Bu sonucun ardından Villarreal 5, Osmanlıspor 4 puana ulaştı.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda gelecek hafta programında temsilcimiz Osmanlıspor, Villarreal ile İspanya'da karşılaşacak.

İLK 11'LER

Osmanlıspor: Karce, Vrsajevic, Numan, Aykut, Pinto, Musa, Lawal, Delarge, Ndiaye, Regattin, Rusescu

Villarreal: Asenjo, Gaspar, Gonzalez, Rulz, Costa, Castillejo, R.Soriano, Trigueros, B.Soriano, Bakambu, Sansone

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak