21 Haziran 2018 14:07 | Son Güncelleme: 21 Haziran 2018 14:07

Penaltı canavarı 2 yıllık imzayı attı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, takımın 3 yıl üst üste lig atlayarak  Süper Lig'e yükseldiği anımsatıldı.
 
Süper Lig'de üst sıralarda olmanın hedeflendiği ifade edilen  açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Hedefler doğrultusunda gerekli tedbirleri alarak tüm sezon boyunca  teknik heyet, yeni transferlerimizin de dahil olacağı oyuncu grubu ve büyük  taraftarımızla omuz omuza, inançla zirvelere ulaşmaya çalışacağız. Geçtiğimiz  haftalar içerisinde değerli iki yöneticimiz Kadir Ovat ve Tuncay Akpınar yönetim  kurulumuzdan istifa etmiş olup, istifaları yönetim kurulumuzca kabul edilmiştir.  İstifa eden iki yöneticimize de verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.  Büyük ve kalıcı hedeflerimiz doğrultusunda, takımımızın geçen yılki teknik  direktörü Sayın Mehmet Altıparmak ve oluşturmuş olduğumuz transfer komitesi ile  tüm çalışmalar devam etmektedir. Takıma düşünülen oyuncu takviyeleri ile ilgili  çalışmalara büyük titizlik ile yapılmaktadır. Transfer komitemiz ve teknik  heyetin yapmış olduğu çalışmalar sonunda takviye yapılması gereken bölgeler  tespit edilmiş, 1 kaleci, 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 stoper, 2 orta saha, 2 kanat  oyuncusu ve forvet takviyesinin hedeflerimiz açısından isabetli olacağına karar  verilmiştir."
 
Transferlerin erken tamamlanıp, hazırlık kamplarına eksiksiz giren  takımlardan birisi olmak için büyük çaba gösterildiği belirtilen açıklamada,  ulusal, yerel basının yanı sıra sosyal medyada adı geçen futbolcular ile  kulüplerinin hiçbir girişimi olmadığı aktarıldı.
 
Kulüpten ve yetkili ağızdan yapılmayan açıklamalar dışındaki transfer  gelişmelerine taraftarların itibar etmemesinin istendiği açıklamada, "Önümüzdeki  hafta başından itibaren transferlerimizi kamuoyuna açıklamaya ve sözleşme  imzalamaya başlayacağız. Dış transfer ile aynı anda iç transfer görüşmelerimiz de  devam etmekte olup, kaleci Hakan Canbazoğlu ile 2 yıllık, Erhan Çelenk  ile de 2 +1 yıllık yeni sözleşmeler yapılmış, kalması yönünde karar verilen diğer oyuncular  ile de görüşmelerimiz en kısa sürede tamamlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak