28 Ağustos 2016 20:42 | Son Güncelleme: 28 Ağustos 2016 20:42

Pep Guardiola'dan Samir Nasri açıklaması

Manchester City menajeri Pep Guardiola, West Ham United maçından sonra Samir Nasri hakkında kafa karıştıran açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın transfer gündeminin 1 numarasında yer alan Samir Nasri, Manchester City'nin West Ham United ile oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşmada oyuna sonradan dahil oldu. Oyunda kaldığı sürede iki net pozisyon yakalayan ve olumlu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nasri, Pep Guardiola'nın da övgüsünü aldı.

West Ham United maçının ardından açıklamalarda bulunan Pep Guardiola, "Nasri üst düzey bir yetenek, takımda kalabilir ancak bu tamamen ona bağlı bir durum. Burada, bu takım bir parçası olmak ve bu takıma yardım etmek kendisinin vereceği bir karar" dedi.

NASRI, BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLACAK MI? 

Pep Guardiola, West Ham United maçından önce yaptığı açıklamada da Nasri konusundaki kararını West Ham United maçından sonra vereceğini ve bu yöndeki sorulara da ancak o zaman cevap verebileceğini ifade etmişti.

Beşiktaş, Samir Nasri için yaklaşık iki haftadır hem City ile hem de Fransız yıldızın menajeri ile görüşmelerini sürdürüyordu. West Ham United maçındaki performansının ardından Pep Guardiola'nın Nasri için nasıl bir karar vereceği merakla beklenmeye başladı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE