12 Şubat 2016 22:44 | Son Güncelleme: 12 Şubat 2016 22:45

Pereira: 'Şunun garantisini verebilirim ki...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa maçının ardından konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira, maçtan 6-2'lik skorla da ayrılabileceklerini söylerken; "Bugün sadece fiziksel ısınma değil, maç öncesinde mental ısınmayı da sağladık. Maça güçlü başladık, her şeyimizi verdik, agresif oyunumuzu oynadık. Kendi oyunumuzu oynadık. Zor bir rakiple oynadık, kaliteli bir oyun oynadık. Doğru skor belki de 6-2'lik bir skor olurdu, 3-1 ile buradan ayrılıyoruz" dedi.

Kadlec tercihi için konuşan Portekizli hoca, "Kadlec bu akşam harika bir karşılaşma çıkardı. 6 numara pozisyonunda oynadı. Aklındaki ilk düşüncesi savunma olan birinin orada oynaması önemliydi. Eğer 3 orta sahamız da ilk olarak hücumu düşünen, ofansif orta sahalar olursa dengemizi kaybederiz. Antalya'da başımıza gelen buydu. Dengeli oynamayı bilen, teknik kalitesi yüksek bir oyuncu olarak Kadlec'i tercih ettik orada. Taraftarımızın da desteği harikaydı" ifadelerini kullandı.

"ŞUNUN GARANTİSİNİ VEREBİLİRİM..."

Taraftarlara UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacakları maç öncesinde mesaj veren Vitor Pereira, "Avrupa Ligi karşılaşmasına çıkacağız. Taraftarlarımızdan yine yardım istiyorum ve stadımızı tıka basa doldurmalarını istiyorum. Şunun garantisini verebilirim, sonuç ne olursa olsun, maç sonunda gideceğiz ve onlara teşekkür edeceğiz. İyi anımızda, kötü anımızda bize hep destek veriyorlar. Onlara bir teşekkür mahiyetinde bunu yapacağız" diye konuştu.

Deplasmanlarda taraftarları telefonla kaydetmesinin nedeni sorulan antrenör, "Bazen gerçekten çok sıcak karşılandığımızı hissediyorum. İnsanların bu takıma duyduğu sempatiyi görüyorum. O anlarda telefonumla kısa videolar çekiyorum. Daha sonra hatırlayabilmek ve aileme göstermek amacıyla yapıyorum bunu. Onların takımlarına duyduğu sevgi beni mutlu ediyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE