29 Eylül 2016 00:09 | Son Güncelleme: 29 Eylül 2016 00:10

Quaresma: Haksız bir skor ortaya çıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Quaresma maç sonu kısa bir açıklama yaptı.

Ricardo Quaresma, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Portekizli yıldız oyuncu galibiyeti hak ettiklerini söylerken, ''Haksız bir skor ortaya çıktı. Bütün maçı biz kontrol ettik ve iyi de oynadık. Duran topta yaptığımız bir hata gol oldu. 90 dakika boyunca oyunu kontrol ettik. Duran toptan gol yedik. Markajda adam kaçırmaktan gol yedik. Maçın hakkın bizim galibiyetimizdi. Burası Şampiyonlar Ligi. Girdiğiniz pozisyonları değerlendiremeyince böyle şeyler olabiliyor. İkinci yarı başında skorun verdiği güvenle rahatlama oldu. Bu seviyede yapmamamız gereken bir şey. Tempomuz düştü ve ikinci yarıda hak etmediğimiz bir sonuç aldık. Ama dediğim gibi haksız bir skor ortaya çıktı. Aramızdan ayrılan oyuncular var, yeni katılanlar. Maçta çok çalıştık. Bütün takımı tebrik etmek lazım'' ifadelerini kullandı.

Quaresma attığı golü de değerlendirirken ''Maçtan önce hocamızın direktifleri doğrultusunda frikik atacaklardan biri bendim. Gol oldu ama mutlu değilim'' dedi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE