31 Ağustos 2016 14:12 | Son Güncelleme: 31 Ağustos 2016 14:13

Selçuk İnan tatilde taraftar isyanda!

Galatasaray'daki performansı eleştirilen ve bölgesindeki rekabet artan Selçuk İnan, milli arada tatile gidince bir kez daha eleştirilerin hedefi oldu.

Galatasaray'ın son 4 sezonda yaşadığı 3 şampiyonluğun en önemli mimarlarından biri olan Selçuk İnan bu sezona çok kötü bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş, Karabük ve Akhisar maçlarında gösterdiği başarısız performans sonrasında taraftarların hedefi haline gelen yıldız futbolcu, Nigel de Jong transferi sonrası yedek kalma riskiyle de karşı karşıya kaldı. Fakat Selçuk İnan tüm bu yaşananlara rağmen teknik direktör Riekerink'in verdiği iki gün izinde soluğu Bodrum'da aldı.

TANINMAMAK İÇİN UĞRAŞTI

Eşi Cemre Kardeş ile tatile çıkan yıldız futbolcu, Türkbükü Maça Kızı'nda gazetecilere görüntülendi. İskelede bir arkadaşı sohbet halinde olan yıldız futbolcu gazetecilere yakalanınca ne yapacağını bilemedi. İlk olarak eli ile yüzünü saklamaya çalışan Selçuk, sonrasında tanınmamak için gözlük taktı.

ÇALIŞMAK YERİNE TATİLE

Tecrübeli yıldızın verilen iki günlük arayı çalışmak yerine tatilde geçirmesi, "Demek ki Selçuk yedek kalmayı artık önemsemiyor" yorumlarına neden oldu...

Takvim

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler