24 Eylül 2016 23:16 | Son Güncelleme: 24 Eylül 2016 23:17

Şenol Güneş'ten Bruma itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

"8 OYUNCU KARŞILARKEN GOL YEDİK"

İlk yarıda kötü oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "İlk yarı oyunumuzda kopukluk vardı. Hücumda çoğalamadık, rakibin sahayı kullanamsıan izin verdik. Yediğimiz ilk golde hatalar ve şanssızlık var. Yiyeceğimiz bir gol değildi. O gol bizi geri itti. İkinci gol de bizim hatamız. 8 oyuncu karşılarken gol yedik. Rakip az sayıdaki pozisyonlarını iyi kullandı." dedi.

"PANİK İÇİNDEYDİK, RAHAT DEĞİLDİK"

İkinci yarıda çok iyi oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "İkinci yarıda, ilk yarıda yaptığımızı tersini yaparak etkili olmaya çalıştık. Hem baskı yaptık hem de rakipten daha çok pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda bir tane uzaktan şutları var. Golü bulsak 3-2 alırdık ama olmadı. İlk yarıdaki gibi devam etsek farklı kaybederdik. Hücuma giderken etkili şekilde atağı bitirir ve çabuk dönerseniz her şey yolunda gider. İkinci yarıda bu oldu ama ilk yarıda olmadı. İki forvetle oynadık, yendik de diyebilirsiniz. İlk yarıda panik içindeydik ve rahat değildik. Onlar bize zaten baskı yapmaz ama ilk gol bizi etkiledi. İlk yarı berabere bitseydi, maç çok farklı olabilirdi. Son bölümde Caner'in arkasında atılan bir top var, bir de şut var. İkinci yarı iyiydik, ilk yarı çok kötüydük" diye konuştu.

"TARİHLERİ BİZ KOYMUYORUZ"

Çarşamba günkü Dinamo Kiev maçı hakkında konuşan Güneş, "Çarşamba günü oynayacağız, tarihleri biz koymuyoruz. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hatalarıyla, sevaplarıyla güzel oyunumuzu ortaya koymaya çalışıyoruz. Derbide yaptığımız hataları düzelteceğiz ve 3-4 günde bir maç oynayamaya alışacağız" ifadelerini kullandı.

"SİZİNLE AYNI GÖRÜŞTE DEĞİLİM AMA SİZE SAYGI DUYUYORUM"

Oyun anlayışlarından pişman olmadıklarını belirten Şenol Güneş, "Niye eleştiriyorsunuz demiyorum ama benim görüşüme göre oyun anlayışımız iyiydi. Ancak siz hücum ve defans görevlerinizi yapmazsanız işler tersine gider. Biz iyi baskı yapamadık, hücum ettik gibi görünüyor ama edemedik, adam rahat rahat geliyor, 6 kişiyi geçip geliyor. Cenk sağda oynadı, forvet oynadı, bunları yazabilirsiniz, ben sizinle aynı görüşte değilim ama sizin görüşlerinize saygı duyuyorum" açıklamasını yaptı. 

ŞENOL GÜNEŞ'İ KIZDIRAN SORU; "HESAP SORUYORSUNUZ..."

"Geniş kadronuz var, maç kadrosu kurarken zorlanıyor musunuz? Bir de Tosic'in performansı için neler söylemek istersiniz" sorusu üzerine Şenol Güneş, "Bütün oyuncular elinden geleni yaptı, Tosic de bunlardan bir tanesi. Hataları da var doğruları da var. Övgü ve yergilerinize saygı duyuyorum. Kimseye beni eleştirin demiyorum. 11 oyuncum var, 18 oyuncum var, neden kadro kurmakta zorlanayım? Soru sorun cevap veriyim ama siz hesap soruyorsunuz" dedi.

"ALİ PALABIYIK HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM"

Hakem Ali Palabıyık'ın kararları hakkında yorum yapmayacağını belirten Güneş, "Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Daha önce Karabük ve Bursa maçında söylemiştim" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı