27 Ağustos 2016 00:42 | Son Güncelleme: 27 Ağustos 2016 00:42

Şenol Güneş'ten Cüneyt Çakır'a tepki!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-2 berabere biten Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-2 berabere biten Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in sözleri...

"Bütün oyuncular disiplin içerisinde kazanmak için oynadı. Fizik olarak sorun yoktu. Son 10 dakikada rakip kazanmak için pozisyonlar buldu. Bir o bölümde gol ararken kalemizde pozisyonlar verdik. İki golde de hatalar yaptık. İkincide ortada pozisyon yokken kornere attık topu geldi gol oldu. Bunları çalışmamız gerekiyor. Rakibin oyun anlayışı bizim oyunumuzu bozmak. Sert ve agresif oynayıp uzun toplarla ileriye gitmek. Oyunu yöneten ve kazanmaya çalışan taraf bizdik. Kontrol bizdeydi ama daha fazla pozisyon üretmek için daha akıcı oynamak lazım. Dolayısıyla iki puan kaybettik. Üzgünüz. Son bölüme bakılınca kaybettik de diyebilirdik ama yine de iki puan kaybettik. Olmayacak şekilde iki gol yedik. Son bölüm kontrolü kaybettiğimiz için eksik bizim için."

"HAKEMİN KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL"

"Necip'in ayağı kaydı çarptı sarı kart. Ali Çamdalı 3 defa atılmalıydı. Quaresma'ya kaydı bastı. Türkiye'de baskı etki yapıyor. Hakemin kim olduğu önemli değil. Zaten en iyi hakem. Ali Turan'ın santradan koşup gelmesi Tolga'nın onu sakinleştirmesi lazımdı. Necip'e o pozisyonda sarı çıkabilirdi. Faul verilebilirdi ancak sarı kart fazla olurdu bence."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KONUŞMAK İÇİN ERKEN"

"Şu anda herkes her şeyi görebilir ama benim için konuşmak erken. Şampiyonlar Ligi'ne daha çok var. Önce milli takıma gidecek oyuncularımız. Kalan oyuncular dinlenecek. Sonrasında Karabük maçımız var ve ardından bu maçları konuşuruz."

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız