20 Kasım 2017 19:58 | Son Güncelleme: 20 Kasım 2017 19:59

Şenol Güneş'ten flaş Porto açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve kaleci Fabri, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak kritik Porto maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Beşiktaş - Porto maçı öncesi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve İspanyol kaleci Fabri, zorlu maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, avantaja sahip olduklarını kaydederken, ''Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçımızı oynayacağız. Grupta iyi durumdayız. Lider olmamız avantaj. Rakibimizin de iyi takım olduğunu biliyoruz. Biz de iyi takımız. Tabii ki zor maç olacak. Her maç zordur. Kendi taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz. Umarım ki öyle olur.'' dedi.

Takımda sakat futbolcu olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, ''Takımda sakat veya sorunlu oyuncumuz yok. Listedeki tüm oyuncuları kadroya alabileceğiz. Geçmişe değil, geleceğe bakmak istiyoruz. Bu arenada her maçta kendimizi test etme şansı oluyor. Yeni ve güzel bir açılım yapmak istiyoruz, bu da aldığımız sonuçla gruptan çıkabilmek tabii ki'' sözlerini kullandı.

''ABOUBAKAR BİZE GELEBİLİRDİ''

Aboubakar hakkında görüşlerini aktaran Güneş, ''Aboubakar bize kiralık gelmişti. Güçlü ve iyi bir oyuncu. Çalışkandır, işini sever. Bizde yaptığı başarılar için teşekkür ederiz. Belki yine bize gelebilirdi. Belki yine gelir. Futbol böyle bir şey, ticari bir oyun. Şu anda Porto'da olması, Porto'da kalacağını göstermez. Porto'nun bütün oyuncuları iyi. Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.'' diye konuştu.

''EN AVANTAJLI TAKIM BİZİZ''

Şampiyonlar Ligi grubundaki en avantajlı takımın Beşiktaş olduğunu söyleyen Şenol Güneş, ''Porto tabii ki kazanmak isteyecek ama biz de kazanmak isteyeceğiz. Futbolda her takım kazanmak ister. Puan açısından onların da puanı var, bizim de puana ihtiyacımız var. Monaco'nun alacağı puan da gruptaki her şeyi karıştırabilir. Buradaki en avantajlı takımız. Ama şu an için sadece ilk 3 sıra garanti. 1 veya 2 değil. Porto'nun 3 puan için oynayacağına hazır olmalıyız. Zaten hazırız.'' dedi. 

''BİR SONRAKİ TURDA...''

Porto karşısına 3 puan için çıkacaklarını açıklayan Güneş, ''Geçen maçta da kazanmak için sahaya çıkmıştık. İyi oynayıp kazanmamız halinde önemli bir iş olacaktır. Bir sonraki turda bize öz güven getirecektir. Bunu yapabilmemiz için önce yarın kazanmamız gerekecek. Kazanmak için oynayacağız derken hep hücum yapacağız değil. Savunma ve hücumu birlikte yapacağız.'' sözlerini kullandı.

FABRI: ''TARİH YAZMAK İSTİYORUZ''

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri ise, tarih yazmak istediklerini belirtirken, ''Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Beşiktaş, daha önce hiç Şampiyonlar Ligi grubundan çıkamadı. Biz futbolcular olarak tarih yazmak istiyoruz. Geçen seneden ders aldık. Geçen sene de iyi başlamıştık. Şimdi 3 puan fazlamız var. Bu sene daha iyi performans çıkartmak istiyoruz.'' sözlerini kullandı.

Geçen sezon Beşiktaş forması giyen Porto'nun golcüsü Vincent Aboubakar hakkında konuşan Fabri, ''Aboubakar'ı tanıyoruz tabii ki, çok önemli bir oyuncu. Geçen sezon buradaki başarıda büyük payı vardı. Umarım maçta Abou, geçen sene yaptıklarını bizim maçta yapmaz. İşlerin onun için iyi gitmemesini ümit ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE