10 Şubat 2016 23:56 | Son Güncelleme: 10 Şubat 2016 23:57

Şenol Güneş'ten hakeme sert tepki!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Torku Konyaspor ile karşılaştı. Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güneş, yaptığı açıklamada;

-OYUNA HAKİMDİK-

“65 dakika oyuna hakimdik. Sonra skor ve oyun değişti. Şartlar ne olursa olsun uymak zorundayız. Saha zemini, hakem, sert oyun. Oyunun tamamen hakimiydik. 65. dakikada her şey bitti. Ama aslında ilk 45 dakikada bitti.

-HAKEME TEPKİ-

“El varsa penaltı verilmeli. Penaltı verilmedi, kırmızı kart verildi. Sosa, 45 dakika tekme yiyip bir de sarı kart yiyor. O zaman futbol oynatmaya gerek yok. Sosa’yı mecburiyetten aldım. Rakip devamlı vuruyor. Ortak pozisyonda kart görüyorsa dışarıya alıyım dedim ama bu kez Marcelo’yı kaybettik. Rakibi tebrik ediyorum. 10 kişi de kalsak hakem hata da yapsa oynamaya çalışacağız. Elde nasıl penaltı verilir, itme de nasıl kırmızı kart verilir. O kırmızı kartsa el pozisyonu 10 defa penaltı, Olcay'ın pozisyonu 10 defa penaltı. Kurallar karışıyorsa oyuncuların kafası karışır. Beceremiyorsa kurulla konuşmak lazım. Bu tip oyun yapılarını bozmak doğru değil.”

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE