22 Şubat 2017 17:32 | Son Güncelleme: 22 Şubat 2017 17:36

Şenol Güneş'ten Hapoel Beer Sheva maçı açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Beşiktaşlı oyuncu Necip Uysal UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Hapoel Beer-Sheva karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaşlı oyuncu Necip Uysal yaptığı açıklamalarda

"Maç bitmedi. Aynı disiplinle çıkıp oynacağız maçlara teker teker bakıyoruz kim gelirse gelsin ona göre hazırlanıyoruz. Beşiktaş büyük bir camia. Her zaman kupaları hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

İşte Güneş'in açıklamaları:

- CİDDİ BİR İŞ YAPIYORUZ -

"İlk maçtaki oyunumuz, skorumuz önemliydi, ama her şey burada bitecek. Avantajlı çıkacağız, dikkatli olmak zorundayız. 1 hafta içinde 3 maç yapmış olacağız, onun da etkisi olacaktır. Turu geçmek için biraz daha gayrete ihtiyaç var.İlk maçtan avantajlı bir skorla dönmek istiyorduk. Öyle de oldu. Avantajımızı hayata geçirip turu geçmek istiyoruz. Tabii ki her maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanırsak hem turu geçip ülke puanı açısından da önemli. İnşallah 3 takımla üst tura çıkarız. Bu Türkiye için de bir başarı olur. Burada en küçük bir ihmal yaparsak cezayı keserler. Baskıyı yaparsak, kontrolü de elimizde tutarsak sonuç bizim olur.Bir işi iyi yapmanın, morali vardır. Kaybetmenin de etkileri vardır. Ciddi bir iş yapıyoruz. Sonuç ne olursa olsun bunu yapmak zorundayız. Spor kültürümüzde eleştiri alabildiğine üst boyutta. Övgüler de öyle. Bundan ne kadar az etkilenirseniz önemli. Kazanacak oyunu ortaya koymamız gerekiyor."

- MITROVIC OLMAYACAK -

Biz hep söyledik, mükemmel değiliz. Abartılacak bir oyun oynamıyoruz ama işimizi ciddi yapıyoruz. Karabük maçında bunu ortaya koyamadığımız için çok rahat bir şekilde kaybettik.Anormal de bir iş yapmıyoruz. Biraz dikkatsizliğimizle maçı kaybediyoruz. Bravo deyince, biraz fazla diyoruz. Dozunu kaçırıyoruz, biz de yapıyoruz bazen. Zaman zaman cezayı kesiyorlar bize. 'Lig yarışı, Şampiyonlar Ligi, kupa. Oyuncu değiştirmek zorundasınız. Belki yarın da birkaç oyuncu değişecek. Hem dinlenme açısından hem diğerlerini görme açısıdan. Bütün bunların içinde aksamalar da olacaktır ama oyuncularım iyi iş çıkarıyor. Biz şampiyon olmak istiyoruz, şampiyonluğa layık oynamak istiyoruz. Bunu da göstermek istiyoruz oyunumuzla. Beşiktaş'ın şu anda çok olumsuz bir durumu yok ama gideceği çok mesafe var.Aynı 11 ile gitseniz de yanlış, sürekli değişseniz de yanlış. Bilinen bir rakip her zaman yenilebilen bir rakiptir. Onun için sürprizlerin olması gerekiyor. Lig bir maraton ve devam ediyor. Ricardo Quaresma'nın bir sorunu yok. Mitrovic olmayacak. Cuma idmana çıkacak gibi. Adriano büyük ihtimalle olmayacak. Onun dışında kadromuz belli. Kadromuz zaten Avrupa Ligi'nde dar."

- SEYİRCİMİZ MUHTEŞEM -

"Seyircimiz muhteşem. Kendi sahamızda her maç bize katkı sağlıyorlar. Diğer takımlara oran ile bu konuda avantajlıyız. Takım düştüğü zaman seyircinin takıma sahip çıkması çok önemli. Biz büyük takımız. Her yerde aynı şekilde oynamalıyız. Maç kaybedince kötü oynamadık ki. Kasımpaşa maçında hatalar yaptık ama oyunun kontrolü bizdeydi. Kasımpaşa sonuç aldı. Biz sebepten sonuca gitmeliyiz. Kazansak da kaybetsek de eksikleri gidermek istiyoruz. Bizim oyun yapımızda değişiklik yok. İç sahada daha üstün bir oyun oynuyoruz. Şuanda herhangi bir olumsuzluğa dönmedi. Hazırlık maçında 1-2 oyuncuya tepki vardı. Bunuda yapmamalıyız. Onun dışında örnek taraftarlarımız var. Takımımız da, taraftarlarımız da istenileni yapmalı"

- ZAAFLARIMIZI GÖRDÜK -

"Oynayabilecek en iyi kadro ile sahaya çıkıyoruz. Yarın bir oyuncu oynatmadığımda o oyuncu kötü değil. Oynattığım oyuncu en iyisidir. Yarın 11 de olacak oyuncular en iyi oyunculardır. Bazıları dinlenebilir. Akhisar maçında 1 değişiklikte hata yaptım, Talisca'yı dışarı aldım. Talisca'nın 4-5 top kaybı oldu. Hücuma yönelik oynuyor. Orta saha ile bağını geliştirmek zorundayız. Oğuzhan ile Gökhan'ı yanyana oynatarak zaaflarımızı gördük. Biz bunları ancak maçta görebiliyoruz. Necip, Atiba oynadı. Gökhan Atiba oynadı. Tolgay, Atiba oynadı. Genel itibari ile sarı kartları kollayayım düşüncem yoktur. Benim için ilk maç önemlidir. " dedi.

- BU CİDDİ BİR İŞTİR -

"Biz ciddi bir iş yapıyoruz. Tur geçmenin önemini biliyoruz. Oynayacak olan oyuncular kazanmak için oynayacaklar. Bende yedek diye bir şey olamaz. Antrenmanlarda bazı oyuncular ile çift kale yapamadım. Oynatacağınız oyuncuyu bir yerde görme şansınız olmuyor, mecbur oynatıyorsunuz. Dere görmeden, paça sıvamak yok. Bu iş ciddi bir iştir. Ben 1 haftada 11 kuruyorum, son anda bile değişiklik yapıyorum. Siz onu düşünmeden kadro yapıyorsunuz ve çıkarsa biz vermiştik diyorsunuz" diyerek sözlerini tamamladı."

Haber1903

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE