17 Ekim 2017 11:07 | Son Güncelleme: 17 Ekim 2017 11:13

Skrtel ve Janssen derbide sahada olacak

Yeni Malatya karşısında cezalı olduğu için forma giyemeyen stoper Martin Skrtel, Neustadter’den, milli takımdan yorgun döndüğü için ikinci yarı şans bulan golcü Vincent Janssen de, Soldado’dan derbide formayı kapacak.

Derbi öncesi Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, şimdiden iki futbolcununu ilk 11’de sahaya çıkacağı kadroya yazdı. Alınan bilgiye göre Sarı- Lacivertliler’de cezası sebebiyle Yeni Malatyaspor karşılaşmasında oynamayan Martin Skrtel ile aynı maçın ikinci yarısında sahaya sürülen Vincent Janssen, Türk Telekom Stadı’ndaki Galatasaray mücadelesinde sahada olacak. Skrtel’in savunma göbeğine gelmesiyle birlikte onun yerine son maçta oynayan Roman Neustadter, yedek kulübesine çekilecek. Slovak stoper, Neto ile birlikte savunmanın ortasında görev yapacak.

Kalede kameni olacak 

Hollanda Milli Takımı’ndan yorgun döndüğü için Malatya mücadelesinde direkt 11’e konmayan Janssen’in, oynadığı 8 maçta hâlâ gol atamayan Roberto Soldado’nun yerine forvette sahne alacak. Ona hücumda ise Giuliano ve Valbuena’nın destek olması bekleniyor. Kaleci Volkan Demirel’in yine yedek soyunacağı, Aslan’a karşı kalede Kameni’nin olacağı bildirildi.

Giuliano hedefe kilitlendi

Fenerbahçe’nin yeni oyun kurucu Guiliano, Malatyaspor maçında attığı golle yine gündeme oturdu. Bu galibiyet sonrası gözünü Galatasaray maçına çeviren Brezilyalı yıldız, “Hedef şimdi Galatasaray. Fenerbahçe taraftarlarının derbi ile ilgili duygularını hissedebiliyorum. Bana Galatasaray derbilerinin camia için önemi anlattılar. Süper Lig’de istenen yerde değiliz. Lig lideri Galatasaray’dan 8 puan gerideyiz. Bu nedenle mutlaka kazanmak zorunda olacağımız bir karşılaşmaya çıkacağız” dedi.

Soldado katkı sağlamak istiyor

Malatyaspor maçına ilk 11’de çıkan, ancak oyunda kaldığı 64 dakika boyunca yine golünü atamayan Roberto Soldado, “Gol atıp, takımıma Mkatkı sağlamak istiyorum” dedi. Takım için faydalı işler yapmaya çalıştığını belirten İspanyol yıldız, “Taraftarımız bu çabamı alkışlarla ödüllendiriyor. Onlara en büyük teşekkürü gol atarak vermek istiyorum. Söz veriyorum, tribünleri en kısa zamanda mutlu edeceğim” dedi.

Fanatik

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE