27 Ekim 2016 10:25 | Son Güncelleme: 27 Ekim 2016 10:27

İşte Ali Koç'un dev projeleri

Fenerbahçe başkanlığına soyunan ünlü iş adamı kolları sıvadı. Kulübün 1.5 milyar lirayı bulan borcunu güçlü bir yönetim ve önemli sponsorluk gelirleriyle azaltacak olan Ali Koç, dünya yıldızlarını transfer ederek Devler Ligi kupasına aday olacak.

FENERBAHÇE’DE başkanlık yarışına gireceğini resmen açıklayan Ali Koç’nun dev projelerle yola çıkacağı öğrenildi. Koç’un önceliği şu anda 1.5 milyar lirayı bulan borcu 3 yıl içerisinde en aza indirerek kulübü ayağa kaldırmak. Ardından da Fenerbahçe’yi Avrupa’da söz sahibi bir takım haline getirecek hamleleri gerçekleştirmek. Ali Koç’un bu hedefleri gerçekleştirme yolundaki projeleri şöyle:

KURUMSALLAŞMA ÖNEM KAZANACAK

1 - ) Yönetim Türkiye’nin TÜSİAD’ı gibi olacak. Türkiye’nin önemli işadamları, 1907 Derneği’nin güçlü isimleri Yönetim Kurulu’nda yer alacak. Birçok kişiyle şimdiden kader birliği yapan Ali Koç, isimleri yıpranmaması için sır gibi saklıyor.  2 - ) Fenerbahçe’deki en büyük eksikliklerden birisini kurumsallık olarak gören Koç, bu yönde hamleler yapacak. Kulübün basınla ilişkilerini düzenleyecek bir sistem oluşturacak. Medya ile ilişkiler düzeltilecek. Fenerbahçe dış dünyaya açılacak.

TESİSLEŞMEDE DE DEV ADIMLAR

3 - ) Sponsorluğa büyük önem verilip, dev firmalarla anlaşmalar yapılacak. Kulübe para akacak ve maddi sıkıntılar en aza indirilecek. 4 - ) Tesisleşmeye de büyük önem verilecek. Hem alt yapılar, hem A takımlar bugünkünden daha iyi tesislerde çalışma imkanı bulacaklar ve bu da başarıyı doğrudan etkileyecek. 5 - ) Takıma dünya yıldızı birçok isim katılacak. Maddi sıkıntının en aza indirilmesiyle daha büyük yıldızlar transfer edilecek. Bu isimlerle Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hedeflenecek.

Star

 

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler