23 Şubat 2017 10:33 | Son Güncelleme: 23 Şubat 2017 10:35

İşte Tudor'un Beşiktaş'ı durdurma planı

Aslan’ın hocası Tudor, Beşiktaş derbisini kazanmak için idmanlarda her yolu deniyor. Dünkü çalışmada oyuncularını 4-4-2 düzenine göre hazırlayan Hırvat teknik adam, Semih’i sağ beke koyarak Babel’in etkinliğini azaltmak istiyor. Quaresma’ya özel önlem de yolda.

Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, Beşiktaş derbisini kazanmak için antrenmanlarda her türlü formülü denerken, önceliği savunma hattına veriyor. İlk olarak Kartal’ı durdurup, kontralarla sonuca gitmeyi planlayan Hırvat hocanın tercihi şimdilik 4-4-2’den yana. Son antrenmanda öğrencilerini bu sisteme göre hazırlayan Tudor’un sağ bekte ise Semih’i denediği öğrenildi. Böylece savunma gücü yüksek futbolcusuyla Babel’i durdurmayı düşünen 38 yaşındaki çalıştırıcı, göbekte de Chedjou ve Ahmet Çalık ikilisini kullanmayı planlıyor. Hakan Balta’nın fiziksel durumuna göre Çalık’ı kesebileceği, hatta sol beke bile geçebileceği de gelen haberler arasında.

Wesley, Poldi’ye yakın...

Orta alanda Bruma, De Jong, Selçuk ve Yasin dörtlüsünü birbirine yakın olarak kullanmak isteyen Tudor, Sneijder’e ise Podolski’ye yaklaşması talimatını verdi. Buna rağmen Hollandalı yıldızın 90 dakikayı çıkarıp çıkaramayacağı meçhul. O nedenle Josue de aynı görev için hazırlanıyor. Ancak derbinin şampiyonluk yolunda son şans anlamına gelmesi sebebiyle, Sneijder’in sahada olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.     

Fanatik

 

 

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak