25 Haziran 2018 14:52 | Son Güncelleme: 25 Haziran 2018 14:53

Stoper mevkisinde sıkıntılar yaşıyoruz

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, transferde stoper oyuncu konusunda yaptıkları tespitleri yönetim kuruluna ilettiklerini söyledi.

Sümer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdan Uğur Demirok, Jan  Durica, Tomas Hubocan gibi oyuncuların ayrılmasının ardından stoper mevkisinde  eksiklik yaşadıklarını kaydetti.
 
Bu mevkinin önemine değinen Sümer, şöyle konuştu:

"Savunmanın merkezi, kalenin önü. Gol yememenin önemli güvencesi.  Tespitlerimiz var. Da Silva, gelmek istemediğini söyledi. Almama duygu, düşüncesi  içinde olmadık da o gelmek istemedi. Yeni isimler belirledik. Stoper konusunda  tespitlerimizi yönetim kuruluna verdik. Onlar bir çalışma yapıyor. Tespitleri  Ünal hoca, teknik kadroyla birlikte yaptık."
 
Sümer, ayrıca kenar oyuncularla da ilgilerinin bulunduğuna işaret  ederek, "Kenar oyuncular öncelik değil. Önce merkez oyuncuları tamamlayalım. Bir  de Okay'ın gitmiş olmasından ötürü orada iki şekilde düşünce ve hazırlığımız söz  konusu. Mevcut kadrodan orayı tamamlarız veya bizi tatmin edecek oyuncu bulursak  kadroya katarız." değerlendirmesinde bulundu.
 
Kalecileri açıkladı

Sümer, kamp kadrosunda kaleciler olarak Onur Recep Kıvrak, Esteban  Alvarado, Uğurcan Çakır, 1461 Trabzon'dan Furkan Taş ile geçen sezon Ankara  Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Bahadır Han Güngördü'nün yer almasının  planlandığını ifade etti.
 
Onur Recep Kıvrak'ın ameliyatı sonrasında durumunun iyi olduğunu  kaydeden Sümer, "Onur Recep Kıvrak'ın sakatlığıyla ilgili bir sorunu yok. Takımda  5 kalecimiz var. Estaban'ın kalması halinde kaleci düşünmüyoruz. Esteban da  kadroda var gibi gözüküyor." dedi.
 
Sağlık kontrolleri başlıyor

Sümer, bordo-mavili takımın yarın Trabzon'da toplanarak, sağlık  kontrolünden geçmeye başlayacağını belirtti.
 
Yaklaşık 30 oyuncunun katılımıyla 1-24 Temmuz tarihlerinde Slovenya  kampının gerçekleştirileceğini ifade eden Sümer, 29 Temmuz'da Trabzon'da sezon  açılışı gerçekleştirerek özel bir karşılaşma oynayacaklarını kaydetti.
 
Özkan Sümer, Trabzonspor'un kuruluş yıl dönümü olan 2 Ağustos'ta  İstanbul'da da bir hazırlık maçı oynamayı planladıklarını  aktardı.     

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı