21 Ocak 2018 10:27 | Son Güncelleme: 21 Ocak 2018 10:29

Süper Lig kulüplerinden Mehmetçiğe destek!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe, spor kulüpleri yayımladıkları mesajlarla destek verdi.

Kulüpler, sosyal medya hesaplarından "#ZeytinDalıHarekatı" ve  "#AfrinOperasyonu" etiketleriyle, Mehmetçiklere destek mesajlarını yayımladı.
 
İstanbul kulüplerinden Beşiktaş, "Kalbimiz ve dualarımız  Mehmetçiklerimizle.", Fenerbahçe, "Zeytin Dalı Harekatı için Afrin'de olan Türk  Silahlı Kuvvetlerimiz'in yanındayız.  Muvaffakiyet dileriz.", Galatasaray  "Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız."   ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de "Yüreklerimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri  adına vatanımız için savaşan Mehmetçiklerimiz ile birlikte. Dualarımız sizinle."  mesajlarını paylaştı.
 
Trabzonspor Kulübü "O mübarek bayrak işte bu bayrak! Zeytin Dalı  Harekatına çıkan Mehmetçiklerimize selam olsun. Dualarımız kahraman  askerlerimizle.", Bursaspor Kulübü, "Allah yâr ve yardımcınız olsun.", Atiker  Konyaspor da "Afrin Operasyonu'nda tüm dualarımız Mehmetçiklerimizle."  mesajlarını sosyal medya hesaplarından yayımladı.
 

 

 

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak