27 Mayıs 2016 17:03 | Son Güncelleme: 27 Mayıs 2016 17:04

Terör korkusu nedeniyle Fransa'ya gitmeyecek

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Otto Baric, EURO 2016 finalleri için davet almasına rağmen Fransa'da olmaktan korktuğu için turnuvayı yerinde izlemeyeceğini açıkladı.

Hırvatistan'daki Jutarnji List gazetesine demeç veren Baric,  Fransa'nın ev sahipliğinde EURO 2016 finallerini yerinde izlemek için ülkesi  Hırvatistan'ın yanı sıra daha önce çalıştığı Türkiye, Arnavutluk ve Avusturya'dan davet aldığını söyledi.
 
Davetler için ülkelere teşekkür ettiğini ve kabul etmediğini belirten  Baric, "Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmek istemiyorum. Kabul ediyorum, Fransa'da olmaktan korkuyorum." ifadelerini kullandı.
 
Baric, şampiyona sırasında Fransa'da herkesi etkileyecek bir terör  saldırısı yaşanabileceği endişesi taşıdığını kaydederek, "Fransa devletinin bunun yaşanmasını engellemek için elinden geleni yapacağını biliyorum ancak orada büyük  bir tehlike var." değerlendirmesinde bulundu.
 
Avusturya doğumlu Hırvat teknik direktör, 1997-1998'de çalıştığı Fenerbahçe'nin yanı sıra Avusturya, Arnavutluk ve Hırvatistan'ın milli takımlarında da görev almıştı.

AA

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer