26 Nisan 2018 12:49 | Son Güncelleme: 26 Nisan 2018 12:53

TFF, EURO 2024 adaylık başvurusu resmi teklif dosyasını UEFA'ya sundu

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 2024 Avrupa Şampiyonası ev sahipliği için adaylık resmi dosyasını bugün Nyon’da teslim edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere tüm garanti mektuplarının yer aldığı dosya ile UEFA’nın tüm talepleri karşılanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ev sahipliği için adaylık başvurusu resmi teklif dosyasını bugün UEFA’ya sunacak.

Geniş bir katılımla İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezine çıkarma yapacak olan Türk delegasyonunda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Aykaç ve Mustafa Çağlar ile Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Türkiye Tanıtım Elçisi Barış Telli yer alacak.

Başkan Yıldırım Demirören, adaylık başvurusu resmi dosyasını, UEFA Genel Sekreteri Theodore Theodoridis’e UEFA genel merkezinde teslim edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm garanti mektuplarının yer aldığı başvurusu dosyasında, UEFA’nın taleplerini karşılayacak zengin bir içerik yer alıyor. UEFA, Türkiye ile birlikte Almanya’nın da aday olduğu EURO 2024’e ev sahipliği yapacak ülkeyi, 27 Eylül’deki icra kurulu toplantısında ilan edecek.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer