16 Ekim 2017 16:03 | Son Güncelleme: 16 Ekim 2017 18:41

Dev zirve sona erdi! Dursun Özbek'ten açıklama var

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, Başkan Yardımcıları Şekip Mosturoğlu ve Ferudun Tankut, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek şöyle konuştu:

"Toplantı gayet yapıcı geçti. Ana başlıklar; altyapı, yabancı sınırlaması, daha güçlü bir Milli Takım. Mutabakatımız oldu. Ortak çalışma yapacağız. Konulardan biri de Video Hakem Sistemiydi. Bununla ilgili çalışmalar ve hazırlıklar yapılıyor. Ortak bir çalışma içine gireceğiz.

"Kasım'da deneme çalışması yapılacak"

2 hafta sonra Kasım'da deneme çalışması yapılacak. Offline olarak hazırlık maçları yapılacak. Hazırlıkların bitirilmesinin ardından uygulamaya geçilecek. Federasyon çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların neticelenmesi lazım. Kurullarla ilgili bir görüşme olmadı. Tribün olaylarına bağlı olarak yapılan çalışmalar da var. Cezaların kişilere verilmesi. Bu konuda talimat değişikliğine ihtiyaç var. Kulüpler Birliği ile Federasyon ortak çalışma içerisinde.”

Bu arada Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Şekip Mosturoğlu, "Federasyon Başkanı, 'Belli sayıda kriter tamamlanınca video hakem derhal başlayacak' dedi" açıklamasını yaptı.

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Ferudun Tankut ise "Video hakem, Ocak'ta lig için başlayabilir. Türkiye Kupası Finali'nde ise video hakemin olacağını bize söylediler" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı