28 Ekim 2016 12:20 | Son Güncelleme: 28 Ekim 2016 12:21

Trabzonspor 120 milyon TL'yi geçti!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 120 milyon TL'lik gelir hedefini aştıklarını ve 2017 yılında bunun sürekliliğini sağlamak istediklerini açıkladı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün gelirlerini artırarak ekonomik anlamda ayağa kalkmak için çalışmalarını sürdürüyor. UEFA nezdinde de mali açıdan denetim altında tutulan bordo-mavililerin Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, göreve geldikleri günden buyana önemli yol aldıklarını söyledi. Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Bülbüloğlu, 2016 yılı sonuna kadar kulübün gelirlerini 120 milyon TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini ve bu hedefe de ulaştıklarını kaydetti.

"GELİRLER KALICI OLMALI"

Kulübün gelirlerinin şu anda 120 milyon TL'yi aştığını dile getiren Bülbüloğlu, "2017 yılında bunun sürekliliğini sağlamamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Kombine satışlarını da tamamlayarak iyi bir gelir elde etmeyi hedefliyoruz. Localarımızın da büyük çoğunluğu satıldı. Kalanların yakın zamanda biteceğine inanıyoruz. Ayrıca kulübün giderlerini de düşürmek istiyoruz" diye konuştu.

AKYAZI'DA SONA DOĞRU

Bu arada, Trabzonspor'un yapımı devam eden yeni stadı Akyazı'da çalışmalarda sona yaklaşıldı. Kasım ayında maçların oynanması planlanan Akyazı Stadı'nda çatı direklerinin sökülme işleminin gerçekleştirildiği, saha zemininde de çalışmaların devam ettiği belirtildi. İtalya'dan getirtilen ve bir bölümü Trabzon'a ulaşan çimlerin serim işlemine de başlanacağı kaydedildi.

SLOVAKYA FAHRİ KONSOLOSU GÜRKÖK'TEN YEMEK

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı ve Slovakya Trabzon Fahri Konsolosu Suat Gürkök, Trabzonspor'un Slovak oyuncuları Jan Durica ve Matus Bero'ya yemek verdi. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen yemeğin sonunda Gürkök, Durica ve Bero'nun başarılı performans sergilediğini belirterek, futbolcuların yakasına nazar boncuğu taktı. Durica ise Gürkök'e teşekkür edip, formasını hediye etti.

DİVAN TOPLANIYOR

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu yarın toplanacak. Bordo mavili kulübün Divan Genel Kurul Toplantısı'nın 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 13.00'de Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonu'nda yapılacağı bildirildi.

DHA

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU TOUR OF TÜRKİYE!
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz