25 Temmuz 2016 10:47 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2016 10:48

Trabzonspor'dan transfer için flaş hamle!

KANAT oyuncusu Fabion Castillo transferinde sona yaklaşan ve orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi ile son görüşmeleri yapan Trabzonspor, Beşiktaş’ın da ilgilendiği Kasımpaşalı forvet Eren Derdiyok için de girişimlerini hızlandırdı.

Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Yeni sezonda güçlü ve daha düşük maliyetli bir kadro oluşturmak için yeniden yapılanmaya giden bordo mavililer, forvet transferi için Kasımpaşa’da forma giyen Türk asıllı İsveçli oyuncu Eren Derdiyok için girişimlerini hızlandırdı. Başkan Muharrem Usta’nın, 28 yaşındaki golcünün menajeriyle İspanya’da bir araya gelerek şartları masaya yatırdığı belirtildi.

4 MİLYON EURO BONSERVİS

Trabzonspor'dan Eren için 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli talep edildiği, oyuncunun ise yıllık 1 milyon 200 bin Euro’ya onay verdiği kaydedildi. Beşiktaş'ın golcü oyuncu için devrede olduğu, Başkan Muharrem Usta’nın bu transferle de bizzat kendisinin ilgilendiği ve deneyimli golcüye bordo mavili formayı giydirmek için yoğun çaba gösterdiği öğrenildi. Eren Derdiyok, geride kalan sezonda Kasımpaşa formasıyla çıktığı 32 maçta 14 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

CAVANDA’YA AF YOLU

Bu arada, Trabzonspor’da geride kalan sezonda disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan ve daha sonra adı gönderilecekler listesine yazılan sağ bek oyuncusu Luis Pedro Cavanda için af yolu açıldı. Bordo mavili yönetimin, geçtiğimiz sezon forma giydiği maçlarda sergilediği performansıyla taraftarın beğenisini alan 25 yaşındaki oyuncu ile bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi. Yapılacak görüşmenin ardından Trabzonspor'un sağ bek transferini askıya alabileceği ve yeni sezonda Cavanda ile yola devam edilebileceği ifade edildi.

EKONOMİK MESAİ

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi dört koldan çalışmalar devam ediyor. 2'nci etap kamp çalışmaları için Macaristan’a giden bordo mavililerde yönetim hem transfer çalışmalarını sürdürüyor, hem de ekonomik anlamda ayağa kalkabilmek adına yoğun mesai harcıyor. Akyazı Stadı’nın isim hakkı için yabancı firmalarla görüşme halinde olan yönetim, kombine ve loca satışlarının yanı sıra farklı projeler de üreterek ekonomik anlamda kulübü düzlüğe çıkarmanın hesabını yapıyor. Başkan Muharrem Usta’nın, özellikle büyük gelir beklenen isim hakkı sponsorluğu için temaslarını sürdürdüğü ifade edildi. DHA

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar