24 Mayıs 2017 10:43 | Son Güncelleme: 24 Mayıs 2017 10:44

Tudor'dan Gomis raporu: Türkiye'de çok iş yapar

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, forvet konusunda Marsilya'da forma giyen Bafetimbi Gomis'i işaret etti.

Galatasaray'da forvet konusundaki kararsızlık sürerken, teknik direktör Igor Tudor, sistemine en uygun isim olarak Bafetimbi Gomis'i işaret etti.


Bir taraftan Jackson Martinez diğer taraftan da Alvaro Negredo ile ilgilenen Cim-Bom, sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren Gomis'i listenin ön tarafına yazdı. Bunun nedeni ise Tudor'un 3 golcü arasında tercihini Fransız golcüden yana kullanması oldu.


Hırvat teknik adamın Başkan Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile yaptığı görüşmede, "Gomis durağan bir forvet değil. Saha içinde sürekli yer değiştiriyor ve bizim ihtiyacımız olan forvet. Türkiye'ye gelirse çok iş yapar" dediği öğrenildi.


Bu gelişme üzerine Cenk Ergün'ün Gomis'in bonservisini elinde bulunduran Swansea City ile temaslarını sıklaştırdığı bildirildi. İngiliz kulübüyle 1 sene daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki forvetin takımda düşünülmediği, bu nedenle düşük bir rakama gözden çıkardığı vurgulandı. Galatasaray'ın Gomis için 2 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu belirtildi.


Sarı-kırmızılıların, Tudor'un talebi doğrultusunda Gomis transferine en kısa sürede nokta koyması bekleniyor.


4: Batefimbi Gomis Marsilya formasıyla kaydettiği 20 golle, bu sezon Fransa 1. Ligi gol krallığını dördüncü sırada tamamladı.


Milliyet

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ