25 Haziran 2018 20:26 | Son Güncelleme: 25 Haziran 2018 22:35

UEFA, Galatasaray'ı yeniden inceleme kararı aldı

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu, Galatasaray ile Finansal Fair-Play konusunda yapılan anlaşmayı yeniden inceleme kararı aldı.

UEFA, Galatasaray konusunda verdiği kararları tekrar gözden geçirme kararı aldı.

Galatasaray ile 4 yıllık bir uzlaşma yapan UEFA kararını gözden geçirecek. UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB), sarı-kırmızılılar hakkında verilen kararı tekrar gözden geçirecek.

Araştırma komisyonu başkanı José Narciso da Cunha Rodrigues'in kararın tekrar gözden geçirilmesi konusunda talepte bulunduğu dile getirildi.

MUSTAFA CENGİZ'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan TRT Spor’a konuşan Mustafa Cengiz, “Herhangi bir sıkıntı yok. Kimse endişe etmesin. UEFA'nın kendi içindeki rutin kontrolü. Biz anlaşmamızı yaptık ve imzamızı attık” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

UEFA’nın, Galatasaray konusunda verdiği finansal fair-play kararını tekrar gözden geçirme kararı almasının ardından Sarı-Kırmızılı kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi.

Galatasaray’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“UEFA’nın Kulüp Finansal Kontrol Komitesi (CFCB) ile 13 Haziran 2018 tarihinde imzalamış olduğumuz yapılandırma sözleşmesi ile ilgili olarak bugün UEFA’nın resmi web sitesinde yayınlanan açıklamaya göre CFCB Soruşturma Kurulu (Investigatory Chamber) ile imzalamış olduğumuz yapılandırma sözleşmesi, CFCB Başkanı Jose Narciso da Cunha tarafından bir üst kurul olarak Yargı Kurulu’na (Adjudicatory Chamber) incelenmek üzere gönderilmiş olup UEFA’nın iç prosedürleri gereği gerçekleşen rutin bir işlemdir. Söz konusu Kurul ile imzalanan yapılandırma anlaşmasına herhangi bir etkisi yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler