23 Haziran 2017 18:40 | Son Güncelleme: 23 Haziran 2017 18:41

Van Persie için resmi açıklama! Transfer...

Fenerbahçe'den Van Persie açıklaması! Transfer çalışmalarına hızlı başlayan, Dirar ve Valbuena'yı transfer eden Fenerbahçe, bu kez Robin van Persie ile ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe, bir süredir Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord'un gündeminde olan Robin van Persie için kendilerine ulaşan bir transfer teklifi olmadığını açıkladı. Yapılan açıklamada, Hollandalı oyuncu için bir teklif alınmadığını ve Van Persie'nin planlanan süreçte tesislerde olacağı belirtildi.

Özellikle Hollanda basınında yer alan haberlerde Feyenoord'un Robin van Persie ile yakından ilgilendiği ve kısa süre içerisinde Hollandalı oyuncu konusunda bir karar alınacağı belirtildi.

İŞTE FENERBAHÇE'DEN YAPILAN RVP AÇIKLAMASI

''Robin Van Persie'nin kulübümüzden ayrılacağına dair gerçek olmayan haberler yer almaktadır. Futbolcumuz Robin Van Persie ile ilgili kulübümüze ulaşan bir teklif yoktur. Oyuncumuz, takımımızın planlanan toplanma tarihinde tesislerimizde olacaktır.

Kamuoyunun bu tür yalan haberlere itibar etmemesini rica ederiz.''

''FEYENOORD İÇİN HARİKA...''

Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın yardımcılığını yapan Cor Pot ve Hollandalı eski oyuncu Geert den Ouden, Van Persie'nin olası transferi üzerine yorumlarda bulundu.

Cor Pot, Van Persie'nin kaliteli bir oyuncu olduğunu vurgularken, transfere onay verdi ve, "İdmanlarda bize çok güzel, özel şeyler gösterdi. Önemli maçlarda da, Van Persie kalitesini belli etti. Eğer fit durumdaysa, harika. Saha dışında da, genç oyuncular için harika bir örnek, onlara değer katma potansiyeli var" ifadelerini kullandı.

Geert den Ouden ise, Van Persie'nin eski performansından uzak olduğunu söylerken, "Van Persie Fenerbahçe'de bütün bir sezonu oynayamadı. O hala bildiğimiz kadar iyi mi, merak ediyorum" diye konuştu. (Sporx)

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler