21 Ekim 2016 00:50 | Son Güncelleme: 21 Ekim 2016 00:51

Volkan Demirel'den flaş açıklama: Üzülüyorum

Fenerbahçe'nin Manchester United'a 4-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Volkan, tekrar eski günlerine döneceklerini söylerken; "Bu seviyede 2-0 geriye düştükten sonra dönmek çok zor. 2. yarıda bu maçı çevirmek çok zor. Penaltılara kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum. Goller gelicne dağılma söz konusu oldu. Şu andaki oyunumuz bize yakışmıyor. Elimizden gelen gayreti gösterip çaba sarf edeceğiz. Ben çok üzülüyorum, arkadaşlarım da üzülüyor. Bu durumdan çıkacak olan bizleriz, başkası bizi tutup çekecek değil" dedi.

VOLKAN DEMİREL: "BÖYLE DEVAM ETMEYECEK"

Daha çok çaba sarf etmeleri gerektiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, "Tamam her şeye okey ama, takım olma anlamında biraz daha çaba göstermemiz gerekiyor. Bu durum bize yakışmıyor. Bu böyle gidecek diye bir şey yok. Çok iyi zamanlarımız da oldu. İlla ki bir şey olacak. Bir süreçten geçiyoruz. Yapacaklarımız var, yapacak bir şey yok diyemeyiz. Zor zamanlar oluyor futbolda. Böyle devam etmeyecek" ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL: "KAMUOYU İLE PAYLAŞMAK DOĞRU OLMAZ"

Kötü oyunun sebebi sorulan Volkan, "Neden sorun yaşandığını kamuoyu ile paylaşmak doğru olmaz. Bildiğimiz kadarıyla düzeltmeye çalışacağız. Neden sorun yaşandığını kamuoyu ile paylaşmak doğru olmaz. Bildiğimiz kadarıyla düzeltmeye çalışacağız" şeklinde cevap verdi.

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU