20 Temmuz 2018 14:20 | Son Güncelleme: 20 Temmuz 2018 14:26

West Ham United 22 milyon euro'ya Vida'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor

Uzun süredir Vida'nın peşinde olan West Ham, Beşiktaş'ı 22 milyon euroda ikna etti. Dünya Kupası'nı çok iyi geçiren ve Hırvatistan'la finale kalma başarısını gösteren Domagoj Vida, Beşiktaş'tan hatırı sayılır bir bonservis bedeliyle ayrılmış olacak.

Dünya Kupası'ndaki performansıyla sivrilen Domagoj Vida konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Beşiktaş, Hırvat stoper için son olarak 22 milyon Euro'luk resmi teklifi gördü.

beIN SPORT'un haberine göre, Teklifin sahibi ise Premier Lig ekiplerinden West Ham United. Ancak başkan Fikret Orman, İngiliz ekibinin fiyatı artırması için pazarlıklarını sürdürüyor.

Hırvat yıldız konusunda Dusko Tosic örneği veren Şenol Güneş, " Eğer Vida katılmazsa iki stoper almamız lazım" ifadelerine yer vermişti

"PEPE TEK KALDI GİBİ..."

Deneyimli taktisyen açıklamasında, "Tosic'in gitmesini istemedim, başkana söyledim. Ancak böyle bir talep vardı. Tosic de iyi para alacağı için gitmek istedi. Eğer Vida gidecekse, Tosic gitmeseydi daha iyi olurdu. Her şey düşündüğünüz gibi olmuyor. Tosic o gün gitti, arkasından Vida gidebilir. Pepe ile Tosic oynuyordu, Vida ilk gitseydi, Tosic kalabilirdi. Pepe şimdi tek kaldı gibi. Vida giderse ne olacak? Gelirse sorun yok ama ya gelmezse? Şu an bekleyeceğiz. Vida gelmezse, iki stoper almamız lazım." dedi.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar