24 Eylül 2016 15:03 | Son Güncelleme: 24 Eylül 2016 15:04

Yanal, Durica'yı 8 yıl beklemiş

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, 8 yıl önce yine Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde Jan Durica'yı istediği ortaya çıktı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın 8 yıldır Durica’yı beklediği ortaya çıktı. Yanal’ın bu ismi yıllar önce de istediği ancak çok arzu etmesine rağmen transferini gerçekleştiremediği belirlendi. Yanal, 2008-2009 sezonunda Bordo-Mavili takımı çalıştırırken, yaptığı araştırmalar sonunda stoper olarak Rusya’nın Satürn takımında oynayan Durica’yı tespit etmiş, bu ismi birçok kez çalışma arkadaşlarına izlettirmişti.

LOKOMOTİF MOSKOVA’YA GİTMİŞTİ

Bu futbolcunun transferi için de dönemin yönetimine rapor veren Ersun Yanal, kulübünün yüksek fiyat istemesi, aynı sezon bu futbolcuya Lokomotif Moskova’nın da talip olmasıyla birlikte isteğine ulaşamadı. Yanal Durica olmayınca Egemen Korkmaz, Giray Kaçar ve Rigobert Song’un transferlerini onayladı.

Ersun Yanal, 8 yıl önce, 27 yaşında çok istediği Durica’nın bu sezon boşa düştüğünü öğrenince yönetime alınması için rapor verdi. Tecrübeli teknik adam böylece 8 yıllık büyük hayaline bu sezon kavuşmuş oldu.

Trabzonajans

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE